Με αυτόν θα συνεργαστεί ο Ρουβάς τελικά, μετά τις διάφορες φήμες που κυκλοφόρησαν και τις πολλές συζητήσεις που έγιναν για το ποιος θα είναι μαζί του στο Estate.

 Με αυτόν θα συνεργαστεί ο Ρουβάς τελικά

Αρχικά είχε κυκλοφορήσει το σενάριο που ήθελε την Ειρήνη Παπαδοπούλου να τον πλαισιώνει, αργότερα την Έλλη Κοκκίνου, και σύμφωνα με πληροφορίες για γυναικά προορίζονταν στο γνωστό νυχτερινό κέντρο, αλλά εν τέλει κατέληξαν σε κάτι εντελώς διαφορετικό.

Σε άνδρα και μάλιστα ροκά παλιάς κοπής. Ο λόγος για τον Μπάμπη Στοκά! Ο εξαιρετικά οξυδερκής Γιάννης Τσακουμάκος όμως εδώ και καιρό ήθελε να κάνει μια απρόσμενη συνύπαρξη. Την είχε στο μυαλό του και την πίστευε πολύ και τελικά του βγήκε. Σάκης Ρουβάς και Μπάμπης Στόκας μαζί σε ένα μοναδικό πάντρεμα που είμαστε σίγουροι πως και θα συζητηθεί πολύ και θα είναι έκπληξη για πολλούς.

Η αλήθεια είναι πως μια τέτοια συνεργασία δεν έχουμε ξαναδεί. Και όπως μας πληροφόρησαν άτομα από τον κύκλο του Σάκη, το show θα είναι φαντασμαγορικό, πολύ διαδραστικό με το κοινό και άκρως διασκεδαστικό! Μάλιστα ο χώρος του Estate έχει αλλάξει και αναδιαμορφωθεί με εξαιρετικές πινελιές…

Φήμες λένε πως έχουν πέσει ήδη οι υπογραφές. Πάντως το σχήμα αναμένεται να ξεκινήσει από τα μέσα Νοεμβρίου και μετά…

Σχόλια