Ο Bo είναι ένας δυναμικός ράπερ, μα όσο σκληρός κι αν δείχνει με την επιβλητική παρουσία του, άλλο τόσο ευαίσθητος είναι στην ψυχή και την καρδιά.

Ο Bo αποκαλύπτει για ποιο λόγο χώρισε

Αυτά τα δείγματα μας έδωσε μέσα από τη συμμετοχή του στο Survivor, μα αυτή η κίνηση που θα κάνει τώρα δείχνει το μεγαλείο ψυχής του.

Όπως αρκετοί καλλιτέχνες, έτσι και εκείνος κοινοποίησε μια φωτογραφία που κάνει τον γύρο του διαδικτύου, για να βοηθήσει τον μικρό Δημήτρη που αντιμετωπίζει ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας.

Ο Bo συγκινήθηκε από το πρόβλημα υγείας του μικρού Δημήτρη που πάσχει από αιματεμέσεις και πρέπει να νοσηλευτεί άμεσα σε νοσοκομείο του εξωτερικού. Αύριο μάλιστα ο γνωστός ράπερ θα συναντηθεί με τον μικρό Δημήτρη και την μητέρα του.

Η μητέρα του έγραψε στο προφίλ της στο facebook το εξής συγκλονιστικό μήνυμα για το γιο της

Ποια μάνα είναι αυτή που δεν θα κάνει τα πάντα για το παιδί της, όταν το βλέπει να υποφέρει και να κινδυνεύει η ζωή του? Ποια? Στο ορκίζομαι Δημήτρη μου θα γυρίσω γη και ουρανό, γιατί αυτός είναι ο ρόλος της μαμάς, για να σε κάνω καλά! Στο ορκίζομαι Δημήτρη μου αν μου ζητήσουν τη ζωή μου για να είσαι εσύ καλά και αυτήν θα δώσω! Στο ορκίζομαι Δημήτρη μου, να μην ξανανιωσεις αυτό το πόνο και αυτές τις αιματεμεσεις, να μην ξανά νιώσουν τρόμο τα ματάκια σου σαν βλέπουν τόσο αίμα στο ρουχαλάκια σου και ολόγυρα σου, στο ορκίζομαι Δημήτρη μου να μην τρέμουν τα χεράκια σου από φόβο καθώς βγάζεις τόσο αίμα και προσπαθήσεις να σκουπισεις το στοματάκι σου… Στο ορκίζομαι να μην μου ξαναζητησεις “Βοήθεια Μαμά”, στο ορκίζομαι να μην ξανακουσεις κανέναν γιατρό να λέει μπροστά σου, τι δουλειά έχετε εδώ; Στο ορκίζομαι Δημήτρη ότι ποτέ μα ποτέ δεν θα σε ΑΦΗΣΩ ΕΓΏ!! Στο ορκίζομαι ότι θα κάνω τα πάντα να χαμογελάς μόνο αγόρι μου… Ιωαννα Ροζακη (Joanna Ioanna Rozaki) μητέρα Δημητράκη“.. ενώ ευχαρίστησε και τον Μπο για όσα έκανε.

Ο Bo στηρίζει τον 5χρονο Δημήτρη

Ο Bo στηρίζει τον 5χρονο Δημήτρη

Σχόλια