Γιώργος Τσαλίκης - AZIS θα έχουν σίγουρα μια από τις πιο πολυσυζητημένες συνεργασίες της χρονιάς!Γιώργος Τσαλίκης - AZIS θα έχουν σίγουρα μια από τις πιο πολυσυζητημένες συνεργασίες της χρονιάς!

Γιώργος Τσαλίκης – AZIS θα έχουν σίγουρα μια από τις πιο πολυσυζητημένες συνεργασίες της χρονιάς!

O AZIS είναι ιδιαίτερα αγαπητός στην Ελλάδα και τα Βαλκάνια, ενώ η εκκεντρική του εμφάνιση είναι σημείο αναφοράς σε κάθε live ή βίντεο κλιπ του. Έφτασε όμως η στιγμή που θα συνεργαστεί με Έλληνα καλλιτέχνη, και συγκεκριμένα με το Γιώργο Τσαλίκη. Το χειμώνα θα εμφανίζεται στο Central 22 με τον Πάνο Καλίδη. (Δες εδώ όλα τα νυχτερινά σχήματα του χειμώνα 2014-2015.)

Ο Γιώργος Τσαλίκης έγραψε συγκεκριμένα στο Instagram:

“Πλατινενια άλμπουμ, τεράστιες επιτυχίες ,η Ευρώπη (και η Ελλαδα μας) διασκευαζει τα τραγούδια του…{“αστο”-“φωτια με φωτια”} Επιτυχίες στο Ισραήλ, στην κορυφη των charts στη Γερμανία , στην Τουρκία .. Εκκεντρικος, ταλαντούχος , μοναδικός ! Είναι ο Αζις , είναι η 1η φορα που συνεργάζεται με Ελληνα καλλιτέχνη & το ντουέτο μας είναι έτοιμο και θα κυκλοφορήσει σε λίγες μέρες… #happy #can’t_wait #we_never_stop #marios_haperis_best_producer #power #r_u_ready?”

Διαβάστε ακόμα:

Οι Μέλισσες διασκευάζουν -εξαιρετικά- το “Μέτρημα” της Νατάσσας Μποφίλιου!

Η Νατάσα Μποφίλιου σπαράζει στα κλάματα με το “Μέτρημα” και το YouTube παίρνει φωτιά!

“Από Έρωτα” – Νέα Ελεωνόρα Ζουγανέλη αποκλειστικά μέσα από το GetGreekMusic!

Η Ήβη Αδάμου ζητάει… έλεος, και όσοι ταυτίζεστε θα συμφωνήσετε!

Σχόλια