"Η Επιμονή Σου"Μετά από 17 εβδομάδες παραμονής στην κορυφή του ελληνικού airplay chart, το Η Επιμονή Σου υποχώρησε στη 2η θέση, αφήνοντας τη Demy με το Όσο ο κόσμος θα έχει εσένα να αγγίξει για ακόμα ένα καλοκαίρι το #1.

Το τραγούδι της Ελεωνόρας Ζουγανέλη παρέμεινε για 17 ολόκληρες εβδομάδες στο #1 του ελληνικού chart, ενώ παράλληλα βρισκόταν στο Top5 του μεικτού airplay chart χωρίς να υποχωρεί. Η Demy ωστόσο κατάφερε να τη ρίξει στη 2η θέση, αφού το νέο της single με τον Mike ανέβηκε 5 θέσεις από την προηγούμενη εβδομάδα, φτάνοντας στην κορυφή τόσο του ελληνικού όσο και του μεικτού chart.

Το Όσο ο κόσμος θα έχει εσένα παρουσιάστηκε στα MAD VMA στη νοηματική γλώσσα. Κάνε κλικ εδώ, δες την εμφάνιση και δες ποιοι άλλοι καλλιτέχνες έχουν “μιλήσει” στη νοηματική μέσα από δουλειές τους. Η αγγλική του έκδοση “All That I Need κυκλοφόρησε επίσης πριν από λίγες μέρες.

Airplay ChartΣτο #3 παραμένουν οι Master Tempo με το Χρήστο Μενιδιάτη, στο #4 ο Γιώργος Μαζωνάκης, ενώ τη πεντάδα κλείνει ο Γιώργος Παπαδόπουλος με το “Για Σένα” (δες εδώ το βίντεο κλιπ με τη συμμετοχή της Μυριέλλας Κουρεντή)

Σχόλια