Ο Γιώργος Θεοφάνους πρότεινε συνεργασία στην Έλενα Παπαρίζου!

Ο Γιώργος Θεοφάνους πρότεινε συνεργασία στην Έλενα Παπαρίζου, μέσω Twitter.

Συγκεκριμένα, ο διάσημος συνθέτης βρήκε κάποια παλιά tweets της Έλενας Παπαρίζου με αφορμή τη συνεργασία τους στις “Λάθος Αγάπες”, πάτησε το κουμπί του retweet και στη συνέχεια της έστειλε ένα νέο Tweet στο οποίο ανέφερε πως “Είναι είναι καιρός πλέον να πουν τα δικά τους τραγούδια”. Το ντουέτο κυκλοφόρησε το χειμώνα του 2012 με τη Νατάσα Θεοδωρίδου στα πλαίσια της συνεργασίας τους στο Βοτανικό, ενώ ο Γιώργος Θεοφάνους δεν έχει κρύψει τον θαυμασμό του για το ταλέντο της Έλενας.

Ο Γιώργος Θεοφάνους πρότεινε συνεργασία στην Έλενα Παπαρίζου!

“Με την Έλενα πρώτη φορά δουλέψαμε- δισκογραφικά τουλάχιστον. Δεν είχε τύχει μέχρι τώρα. Έχει μοναδική φωνή και τρομερές δυνατότητες. Ποιος ξέρει; Μπορεί και να συνεργαστούμε σε πιο πολλά στο μέλλον”, είχε δηλώσει ο ίδιος σε συνέντευξη του το Νοέμβριο του 2012. Και η Έλενα Παπαρίζου ωστόσο έχει δηλώσει την επιθυμία της να συνεργαστεί κάποια στιγμή με το Γιώργο Θεοφάνους.

“Θα ήθελα πολύ να συνεργαστώ με τον Γιώργο Θεοφάνους. Έχω δουλέψει μαζί του το 2004 όταν εμφανιζόμουν με τον Αντώνη Ρέμο, έχουμε κάνει το ντουέτο με τη Νατάσα, ενώ πρόσφατα ηχογραφήσαμε και ένα χριστουγεννιάτικο τραγούδι για φιλανθρωπικό σκοπό”, δήλωσε σε συνέντευξη της πριν από λίγους μήνες.

Γιώργος Θεοφάνους - Έλενα Παπαρίζου - Νατάσα Θεοδωρίδου στο στούντιο για τις "Λάθος Αγάπες"

Γιώργος Θεοφάνους – Έλενα Παπαρίζου – Νατάσα Θεοδωρίδου στο στούντιο για τις “Λάθος Αγάπες”

Μετά το Tweet της πρότασης του, οι fans της Έλενας γέμισαν τον προσωπικό του λογαριασμό του Γιώργου Θεοφάνους με μηνύματα, τα οποία και έκανε retweet, ενισχύοντας έτσι την αγωνία των θαυμαστών της για μια επερχόμενη συνεργασία.

Η ίδια η Έλενα Παπαρίζου έχει δηλώσει πως θα επιστρέψει δισκογραφικά στην Ελλάδα το 2015 με νέα ελληνικά τραγούδια. Μέχρι τότε συνεχίζει τις εμφανίσεις της στη Σουηδία για τις ανάγκες της προώθησης του τελευταίου της album One Life, από το οποίο το Survivor έχει ήδη γίνει χρυσό!

Λέτε να τη δούμε αυτή τη φορά με κομμάτια δια χειρός Γιώργου Θεοφάνους;

Σχόλια