Παντελής Παντελίδης - Φινάλε_TeatroΤο άκρως επιτυχημένο σχήμα του Teatro Music Hall με τον Παντελή Παντελίδη, την Πάολα, την Τάμτα και τον Stan έριξε αυλαία το Σάββατο σε κλίμα συγκινητικό και αμήχανο παράλληλα.

Μετά από πέντε μήνες στο νυχτερινό κέντρο Teatro,  τόσο ο Παντελής Παντελίδης όσο και η Πάολα, αποχαιρέτησαν τον κόσμο με δάκρυα στα μάτια και τους ευχαρίστησαν από καρδιάς για την αγάπη και την υποστήριξη τους.

Έτσι, η Πάολα με δάκρυα στα μάτια χαιρέτησε τον κόσμο, αλλά και τους μουσικούς της που τους ευχαρίστησε έναν προς έναν. Έπειτα, ευχαρίστησε και τον επιχειρηματία του νυχτερινού κέντρου και ανακοίνωσε ότι επιστρέφει και πάλι τον Μάιο με συνεργασία που όλοι ξέρουμε και περιμένουμε, δηλαδή τον Γιώργο Μαζωνάκη.

Αν μιλήσουμε για τον Παντελή Παντελίδη, θα πούμε ότι γνώρισε αποθεωτικές στιγμές αλλά και την εικόνα «βομβαρδισμένου τοπίου» πάνω στην πίστα που απαρτίζεται με καρέκλες , μαξιλάρια, τραπέζια και πολλά μα πάρα πολλά πανέρια από λουλούδια.

Με την σειρά τους τόσο η Τάμτα όσο και ο Stan, ένιωθαν αμήχανα που τελείωνε αυτή η πρωτόγνωρη εμπειρία σ’ αυτή τη συνεργασία. Πέρασαν όμορφα και έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό.

[wzslider autoplay=”true” interval=”5000″ transition=”‘slide'” info=”true”]

Σχόλια