Ο Μιχάλης των Stavento σε κέντρο αποτοξίνωσης

Ο Μιχάλης των Stavento σε κέντρο αποτοξίνωσης. Ναι, έτσι δήλωσε και ο ίδιος. Ο λόγος;

“Έχω μπει σε κέντρο αποτοξίνωσης για να απεξαρτηθώ από τον Αντώνη, τη Δέσποινα, και τη Μελίνα“, είπε χαρακτηριστικά σε δηλώσεις του στο Πρωινό του ANT1 ο Μιχάλης Κουϊνέλης, δείχνοντας ότι σχεδόν 2 εβδομάδες μετά τη λήξη του μεγάλου τελικού, οι coaches και συνεργάτες του τους τελευταίους 5 μήνες, του λείπουν πολύ.

Απολύτως λογικό, αν σκεφτεί κανείς πόσες ώρες περνούσαν μαζί στις δίπλα θέσεις κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων αλλά και των live shows. Ο Μιχάλης των Stavento είναι πάντα αφοπλιστικός στις δηλώσεις του, συνδυάζοντας εξαιρετικά την ειλικρίνεια του με το χιούμορ (δείτε τον εδώ με μαλλιά). Και είναι ένας από τους λίγους λόγους για τους οποίους αγαπήθηκε τόσο πολύ από το κοινό, που τον γνώρισε μέσα από τη συμμετοχή του ως coach του πρώτου The Voice of Greece.

Ακόμα, μίλησε και για την Αρετή Κοσμίδου και για τις φήμες που την ήθελαν να σταματάει το τραγούδι, λέγοντας πως απλά αποφάσισε να το διακόψει για λίγες μέρες, επειδή προέχουν οι σχολικές της εξετάσεις.

Πάντως οι τέσσερις κριτές δε θα μείνουν για πολύ ακόμα χώρια, αφού στις 3 Ιουλίου ετοιμάζουν μια μεγάλη φιλανθρωπική συναυλία με τίτλο Μια Χώρα Μια Φωνή.

Δες παρακάτω το τελευταίο του βίντεο κλιπ για το ντουέτο του με την Έλενα Παπαρίζου Στην Άκρη Του Κόσμου

Σχόλια