Τι δήλωσε η Shaya για το τραγούδι της Μαρίας Έλενας Κυριάκου;

Η Shaya μίλησε στην πρωινή εκπομπή του Mega “Mega Με Μία” για τη συμμετοχή της στον Ελληνικό Τελικό της Eurovision πριν από λίγες μέρες.

Σχετικά με το “τι πήγε στραβά” και δεν κατάφερε να εκπροσωπήσει τελικά την Ελλάδα στο διαγωνισμό της Eurovision στην Αυστρία, η ίδια απάντησε:

“Εγώ το κομμάτι το δικό μου το πίστευα πάρα πολύ. Τελικά πήγαν κάποια πράγματα στραβά, είχαμε κάποια τεχνικά θέματα και εγώ όταν βγήκα να τραγουδήσω δεν άκουγα τη μουσική καλά αλλά είπα “δεν πειράζει” και συνέχισα κανονικά το show μου. Έγινε χαμός μέσα στην αίθουσα, ήτανε μια υπέροχη εμπειρία, ο κόσμος ήτανε πάρα πολύ κοντά μου, καμία σχέση με αυτό που βγήκε στην τηλεόραση, ούτε από θέμα πλάνων ούτε από θέμα ήχου…” ενώ στη συνέχεια μίλησε για τη νίκη της Μαρίας Έλενας Κυριάκου: Μου άρεσε η μπαλάντα, το είχα πει ότι αν ήταν να κινδυνεύω από κάποιον θα ήταν η μπαλάντα”.

Τέλος, σε ερώτηση του Μάρκου Σεφερλή για το αν πιστεύει ότι θα έχει καλή τύχη το “One Last Breath” στη Eurovision το Μάιο η Shaya δήλωσε με ειλικρίνεια:

“Πιστεύω πιο δύσκολα από το δικό μου γιατί είναι η χρονιά της μπαλάντας, είναι πάρα πολλές οι μπαλάντες και έχει τεράστιο ανταγωνισμό. Έχω ακούσει και πολύ ωραίες μπαλάντες από έξω. Ελπίζω να τα πάει καλά βέβαια, γιατί όπως και να ‘χει θέλουμε να τα πάει καλά και να φτάσει η Eurovision ξανά στην Ελλάδα…”

Σχόλια