Σάκης Ρουβάς: "Έχω δεχθεί τόσα πυρά από την μέρα που ξεκίνησα που τίποτα πια δεν μου προκαλεί εντύπωση"

Ο Σάκης Ρουβάς μίλησε για όλα στο Thema People!

Τι απαντάει σε όσους αμφισβήτησαν το ταλέντο του, και σε όσους είπαν πως δεν ταιριάζει στον τομέα της υποκριτικής;

«Συνέχεια θυμάμαι να ακούω ηχηρές απόψεις άλλων για μένα και για το τι είναι εφικτό και τι όχι να κάνω. Η συγκεκριμένη φωναχτή γνώμη – τοποθέτηση μου έδωσε τη δυνατότητα να τοποθετηθώ κι εγώ ηχηρά. Με την ψυχή μου κάνω αυτή τη δουλειά και με σεβασμό για τους ανθρώπους του κάθε επαγγέλματος, αλλά πάνω απ’ όλα με σεβασμό στο κοινό», αναφέρει ο Έλληνας σταρ.

«Έχω δεχθεί τόσα πυρά από την μέρα που ξεκίνησα που τίποτα πια δεν μου προκαλεί εντύπωση. Η ζωή μου όλη είναι ένας αγώνας. Η μητέρα μου λέει ότι τριών μηνών πήγα να πεθάνω. Είμαι φτιαγμένος έτσι, να δίνω μια ζωή τον δικό μου αγώνα. Είμαι από τη φύση μου μαχητής. Δεν τίθεται λοιπόν θέμα για το αν και πώς θα ζήσω. Θα ζήσω και μάλιστα όπως επιλέγω εγώ. Όποιος θέλει να βαράει, ας βαράει», λέει.

Ο ίδιος αισθάνεται σαν ένας μικρός Ηρακλής ο οποίος έδωσε στα παιδικά του χρόνια τη δική του προσωπική μάχη, με στόχο να κατακτήσει τα όνειρά του:

«Μεγάλωσα χωρίς καμιά άνεση, έχοντας μόνο τα απαραίτητα: ζούσαμε πέντε άτομα σε 45 τ.μ, σε ένα δωμάτιο ουσιαστικά που έσταζε. Επιπλέον ήρθε και το διαζύγιο των γονιών μου και δυσκόλεψε ακόμα περισσότερο τα πράγματα. Η ουσία είναι πως μετά, αφού ενηλικιωθείς και πάρεις τη ζωή στα χέρια σου, θέλεις να αυτοϊαθείς, να δυναμώσεις, να πας παρακάτω, να βρεις τον δικό σου τρόπο εξέλιξης», πρόσθεσε.

Άκουσε εδώ το νέο του album με 7 ολοκαίνουργια τραγούδια σε μουσική του Γιώργου Θεοφάνους!

Διάβασε ακόμα:

Σχόλια