Ρυθμός - λογότυπο

Πρόγραμμα συναυλιών – Ρυθμός Stage – Έναρξη 2013-2014

Ο Ρυθμός Stage συνεχίζει την δυναμική του πορεία στα μουσικά δρώμενα της Αθήνας. Η μουσική σκηνή – έκπληξη του περασμένου χειμώνα δημιουργεί και φέτος ένα αξιόλογο πρόγραμμα φιλοδοξώντας να καθιερωθεί στη συνείδηση όλων ως μία από τις καλύτερες μουσικές σκηνές της πόλης.

Έτσι και φέτος ανοίγει την αυλαία του τον Οκτώβριο και προγραμματίζει, για το επόμενο δίμηνο, εμφανίσεις καλλιτεχνών όπως οι Μανώλης ΛιδάκηςΧαΐνηδεςΓιώργος Καζαντζής (με καλεσμένους του τους Γιάννη Χαρούλη, Ελένη Τσαλιγοπούλου, Μελίνα Κανά, Λιζέτα Καλημέρη, Γιώτα Νέγκα, Ερωφίλη, Ανδριάνα Μπάμπαλη κ.ά.), Μυρτώ Αλικάκη, Imam Baildi, Μπλε, Ραλλία Χρηστίδου και πολλοί άλλοι.

Ο Ρυθμός Stage, δείχνοντας εμπιστοσύνη στους νέους καλλιτέχνες, θα τους φιλοξενεί  κάθε Πέμπτη, με πιο οικονομικό, μάλιστα, εισιτήριο. Για το προσεχές δίμηνο θα εμφανιστούν οι Σοφία Κουρτίδου, Βικτωρία Ταγκούλη, Βασίλης Φλώρος, Σταύρος Σιόλας και Αλέξανδρος Εμμανουηλίδης.

Κάθε Δευτέρα (εκτός της πρεμιέρας, που θα γίνει την Πέμπτη, 3 Οκτωβρίου) ο Ρυθμός θα φιλοξενεί τη μουσικο-θεατρική παράσταση – αφιέρωμα στην Κατερίνα Γώγου – «Στο μυαλό είναι ο στόχος». Στο ρόλο της Κατερίνας Γώγου, η Μυρτώ Αλικάκη.

Πιο αναλυτικά:

Πέμπτη 3 Οκτωβρίου: Πρεμιέρα της παράστασης «Στο μυαλό είναι ο στόχος». Μία μουσικο-θεατρική παράσταση – αφιέρωμα στην Κατερίνα Γώγου με τη Μυρτώ Αλικάκη. Τραγουδούν οι Κώστας Χαριτάτοςκαι Νανά Μπινοπούλου. Σκηνοθετεί ο Γιώργος Κορδέλας. Η παράσταση θα παίζεται κανονικά από τηΔευτέρα 7 Οκτωβρίου και κάθε Δευτέρα.
Ώρα έναρξης: 21.00 Τιμή εισόδου: 10 ευρώ

Παρασκευή 4 και 11 Οκτωβρίου: Η Ραλλία Χρηστίδου σε ένα απρόβλεπτο μουσικό ταξίδι παρέα με τους καλεσμένους της. Παρουσιάζει πρωτότυπες διασκευές παντρεμένες με τις προσωπικές της επιτυχίες αλλά και τα καινούργια της τραγούδια, όπως τον «Ιούδα», σε μουσική του Γιάννη Κότσιρα. Ώρα έναρξης: 22.30 Τιμή εισόδου: 12 ευρώ (με μπύρα ή κρασί)

Σάββατο 5, 12 και 19 Οκτωβρίου:  Αφιέρωμα στο Γιώργο Καζαντζή, συνθέτη σπουδαίων τραγουδιών όπως τα Χειμωνανθός, Μέλισσες, Ήτανε αέρας κ.ά. Για το πρώτο Σάββατο, καλεσμένοι του θα είναι οι Ελένη Τσαλιγοπούλου και Γιώτα Νέγκα. Για το δεύτερο Σάββατο, καλεσμένοι του θα είναι οι Μελίνα Κανά, Ανδριάννα Μπάμπαλη, Παντελής Θεοχαρίδης και Κώστας Παυλίδης. Για το τρίτο Σάββατο, οι καλεσμένοι του θα είναι οι Γιάννης Χαρούλης, Λιζέτα Καλημέρη, και Παντελής Θεοχαρίδης. Συμμετέχει η Ερωφίλη.
Ώρα έναρξης: 22.30 Τιμή εισόδου: 12 ευρώ (με μπύρα ή κρασί)

Πέμπτη  10 και 17 Οκτωβρίου: Η Σοφία Κουρτίδου παρουσιάζει τη ξεχωριστή τεχνική του live looping, όπου ήχοι μιας και μόνο φωνής δημιουργούν μουσικά σύνολα, καθώς ηχογραφούνται και αναπαράγονται ζωντανά από την ίδια, σε προσωπικά της τραγούδια αλλά και διασκευές από Ζαμπέτα μέχρι Portishead.
Ώρα έναρξης: 22.00 Τιμή εισόδου: 10 ευρώ (με μπύρα ή κρασί)

Παρασκευή 18, 25 Οκτωβρίου και 1 Νοεμβρίου: Τα τραγούδια που ακούγονται παραδοσιακά στο “δεύτερο μέρος” κάθε προγράμματος, γίνονται τώρα το επίκεντρο, με αφορμή μια νέα λαϊκή φωνή: τονΧάρη Μακρή. Αγαπημένες στιγμές του λαϊκού μας τραγουδιού όπως τις έχουν πρωτοτραγουδήσει οι Πουλόπουλος, Μητροπάνος, Πάριος, Νταλάρας, Μοσχολιού, Αλεξίου και τόσοι άλλοι σε ένα πρόγραμμα με τίτλο «Σε βλέπω στο ποτήρι μου» σε επιμέλεια Δημήτρη Βραχνού. Συμμετέχει ηΕιρήνη Τουμπάκη
Ώρα έναρξης: 22.30 Τιμή εισόδου: 12 ευρώ (με μπύρα ή κρασί)

Πέμπτη  24 Οκτωβρίου: Η Βικτώρια Ταγκούλη και ο συνθέτης Χρίστος Θεοδώρου σε ένα πρόγραμμα με τίτλο «Σε ρυθμό βαλς» που ξεκινά από την εποχή του μεσοπολέμου και φτάνει μέχρι το σήμερα. Ώρα έναρξης: 22.00 Τιμή εισόδου: 10 ευρώ (με μπύρα ή κρασί)

Σάββατο 26 Οκτωβρίου: Οι Μπλε σε μία μοναδική εμφάνιση με όλες τις κορυφαίες τους επιτυχίες: Βάζω φωτιά, Ενοχές, Δε θέλω, Φοβάμαι, Τον ίδιο το Θεό κ.ά.
Ώρα έναρξης: 22.30 Τιμή εισόδου: 12 ευρώ (με μπύρα ή κρασί)

Πέμπτη 31 Οκτωβρίου: Ο Βασίλης Φλώρος παρουσιάζει τραγούδια από την πρώτη του δισκογραφική δουλειά με τίτλο “Στις όχθες της αυγής”, ανέκδοτο υλικό από το δεύτερο δίσκο καθώς επίσης και τραγούδια αγαπημένα, που σμίλεψαν το μουσικό του χαρακτήρα. Μαζί του μία σπουδαία ερμηνεύτρια της νέας γενιάς, η Ασπασία Στρατηγού με τις δικές της ιδιαίτερες μουσικές αποσκευές.
Ώρα έναρξης: 22.00 Τιμή εισόδου: 10 ευρώ (με μπύρα ή κρασί)

Σάββατο 2 και 9 Νοεμβρίου: Οι Χαΐνηδες, το κορυφαίο συγκρότημα από την Κρήτη, για 2 διονυσιακές βραδιές στο Ρυθμό Stage.
Ώρα έναρξης: 22.30 Τιμή εισόδου: 12 ευρώ (με μπύρα ή κρασί)

Πέμπτη 7 και 14 Νοεμβρίου: Ο Σταύρος Σιόλας μας προσκαλεί στο μουσικό του ταξίδι με τίτλο «Διόδια», το τραγούδι που ξεχωρίζει αυτή την εποχή στα ραδιόφωνα με τις φωνές του Σταύρου Σιόλα και της Φωτεινής Βελεσιώτου. Παρουσιάζει και άλλα εξίσου σημαντικά τραγούδια του όπως «Της άρνης το νερό», «Χωρίς εσένα» κ.ά.
Ώρα έναρξης: 22.00 Τιμή εισόδου: 10 ευρώ (με μπύρα ή κρασί)

Παρασκευή 8 Νοεμβρίου: Οι Imam Baildi μας καλούν σε ένα live ανεβαστικό, χορταστικό και καλοδουλεμένο, με συμπαγή ήχο που γαργαλάει το στομάχι!

Ώρα έναρξης: 22.30 Τιμή εισόδου: 12 ευρώ (με μπύρα ή κρασί)

Σάββατο 17, 24 Νοεμβρίου και όλα τα Σάββατα του Δεκεμβρίου: Ο Μανώλης Λιδάκηςπαρουσιάζει επιλογές τραγουδιών από το πλούσιο ρεπερτόριό του  και απ’ όλους τους γνωστούς σταθμούς της καριέρας του.

Ώρα έναρξης: 22.30 Τιμή εισόδου: 12 ευρώ (με μπύρα ή κρασί)

Πέμπτη 21 και 28 Νοεμβρίου: Ο Αλέξανδρος Εμμανουηλίδης παρουσιάζει τα νέα του τραγούδια χωρίς φυσικά να λείπουν τα τραγούδια του από τους δίσκους «Φυσάει εδώ αλλιώς ο αέρας» και «Όμορφοι και ηττημένοι».
Ώρα έναρξης: 22.00 Τιμή εισόδου: 10 ευρώ (με μπύρα ή κρασί)

Στο πρόγραμμα θα προστεθούν και άλλες εμφανίσεις σημαντικών καλλιτεχνών για τις οποίες θα σας ενημερώσουμε εγκαίρως.

Σχόλια