Παντελής Παντελίδης«Τράβα μπρος και μη σε μέλει» Παντελή Παντελίδη

Πόσο προφητικό τραγούδι αυτό της Αλίκης Βουγιουκλάκη για τον Παντελή Παντελίδη;

Ο Παντελής Παντελίδης τραβάει μπρος και δεν μασάει που λέμε. Έχει χαρακτηριστεί από πολλούς ως μια μουσική διάνοια – ένα μουσικό φαινόμενο και από άλλους που λένε ότι είναι μόδα και θα περάσει ή το αστέρι του έχει ημερομηνία λήξης.

Αν θες βέβαια την ταπεινή μου γνώμη ως συντάκτρια, δεν έχω ξαναδεί κάποιον που να σημειώνει τόση επιτυχία με το καλημέρα σας αλλά και να παραμένει σταθερά στην κορυφή τόσο των διαφόρων chart όσο και στις καρδιές του κόσμου. Εδώ άνθρωποι όπως εμένα και σένα κάνουν τατουάζ στίχους ή τα αρχικά του, γυναίκες βάφουν τα νύχια τους με τραγούδια του ή πάλι τα αρχικά του και διάφορα μπρελόκ και μπλουζάκια φιγουράρουν περίλαμπρα.

Από το ναυτικό στις Αθηναϊκές πίστες λοιπόν, ο Παντελής κάνει ΧΑΜΟ με κεφαλαία. Στο άκουσμα της φωνής του ο κόσμος πετάει τα πάντα στην πίστα από τραπέζια μέχρι και τον πόνο του, που ο Παντελής μαζεύει σχεδόν με ευλάβεια και το κάνει τραγούδια. Σε καταλαβαίνω φίλε ακροατή του Παντελίδη σε καταλαβαίνω… Τι να σου κάνει το απλό γαρίφαλο; Θέλουμε κάτι πιο μεγάλο εδώ…θέλουμε κάτι τόσο μεγάλο όσο ο Παντελής Παντελίδης.

Δεν χρειάζεται να γράψω κάτι παραπάνω, ήθελα απλά να έχεις συγκεντρωμένες στιγμές του Παντελή Παντελίδη από τα ένδοξα χρόνια στο ναυτικό για να δεις από που ξεκίνησε και ότι το όνειρο είναι όνειρο και πραγματοποιείται αρκεί να το θες είτε φοράς στολή είτε όχι.

Δες τον Παντελή Παντελίδη στο ναυτικό εδώ

[wzslider autoplay=”true” interval=”5000″ transition=”‘slide'” info=”true”]

Σχόλια