Άννα Βίσση: Η απόλυτη Ελληνίδα σταρ

Το Σάββατο 28 Μαρτίου θα γίνει η παρουσίαση του λευκώματος για την απόλυτη Ελληνίδα σταρ, Άννα Βίσση.

Η «Επετειακή» έκδοση του βιβλίου-λευκώματος του Στέλιου Κοντέα για τα 40 χρόνια της Άννας Βίσση στην δισκογραφία, είναι γεγονός.

Το λεύκωμα είναι αφιερωμένο στην ίδια και έχει καθαρά φιλανθρωπικό χαρακτήρα καθώς τα έσοδα από τις πωλήσεις θα δοθούν σε δυο φιλανθρωπικά ιδρύματα για τα παιδιά σε Ελλάδα και Κύπρο. Συγκεκριμένα, 3 ευρώ από την πώληση κάθε αντιτύπου στην Ελλάδα θα διατεθούν απευθείας στο Χαμόγελο του Παιδιού, ενώ 3 ευρώ από την πώληση κάθε αντιτύπου στην Κύπρο και το εξωτερικό θα διατεθούν απευθείας στο Sophia Foundation for Children.

Το λεύκωμα αποτελείται από 276 σελίδες και περιλαμβάνει πολύ συγκεκριμένο και προσεγμένο φωτογραφικό υλικό διασήμων φωτογράφων καθώς και ερασιτεχνών θαυμαστών της απόλυτης Ελληνίδας σταρ από την περίοδο 1996-2013.

Στις σελίδες του βιβλίου θα βρείτε επίσης τα χαρακτηριστικότερα αποσπάσματα από συνεντεύξεις της καθώς και κάποιες κριτικές από έντυπα και ηλεκτρονικά ΜΜΕ. Τέλος θα δείτε ακόμη τι λένε κάποιες σημαντικές προσωπικότητες για την Άννα Βίσση καθώς και έναν κατάλογο με όλες τις αξιοσημείωτες βραβεύσεις της.

Στο πλαίσιο της λήξης της περιόδου της θεατρικής παράστασης που πρωταγωνιστεί η Άννα Βίσση «Οι Καμπάνες του Εντελβάϊς» και με την υποστήριξη του Pantheon Theater, το Σάββατο 28 Μαρτίου θα πραγματοποιηθεί η πρώτη παρουσίαση του λευκώματος στο φουαγιέ του θεάτρου με παρόντες την Άννα Βίσση, τον πρόεδρο του οργανισμού κ. Γιαννόπουλο ενώ το παρόν θα δώσουν και εκπρόσωποι του Χαμόγελου του Παιδιού και πολλοί ακόμα επώνυμοι που έχουν συνεργαστεί στο παρελθόν με την Άννα Βίσση και έχουν αναφερθεί στο λεύκωμα σε εκείνη. Η είσοδος στην εκδήλωση θα είναι ελεύθερη για το κοινό, ενώ παράλληλα το λεύκωμα θα πωλείται στο χώρο υποδοχής του θεάτρου Pantheon.

ΩΡΑ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗΣ: 18:00

ΕΝΑΡΞΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ: 18:30 | ΛΗΞΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ: 19:30

ΕΝΑΡΞΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ: 20:30

Άννα Βίσση: Η απόλυτη Ελληνίδα σταρ

Σχόλια