Τι ενώνει την Έλενα Παπαρίζου με τον Mr. Probz του mega hit "Waves";

Έλενα Παπαρίζου – Mr. Probz

Υπάρχει κάτι που ενώνει την Έλενα Παπαρίζου με τον Mr. Probz, τον τραγουδιστή του “Waves” που ακούγεται δυνατά σε όλη την Ευρώπη!

Η διεθνής ελληνίδα τραγουδίστρια θα εμφανιστεί στο ίδιο φεστιβάλ με τον Mr. Probz, στις 16 Αυγούστου. Το RIX FM Festival είναι το πιο γνωστό μουσικό φεστιβάλ στη Σουηδία τις τελευταίες δεκαετίες, και καλλιτέχνες μεγάλου βεληνεκούς δίνουν το παρόν κάθε χρόνο! Τόσο η Έλενα Παπαρίζου όσο και ο Mr. Probz, έχουν δύο από τα μεγαλύτερα hits των τελευταίων μηνών στη Σουηδία, το Survivor (το οποίο έγινε πρόσφατα χρυσό) και το “Waves” το οποίο αναδείχτηκε πρόσφατα από το remix του Robin Shulz.

Το νέο single της Έλενας Παπαρίζου Don’t Hold Back On Love.

Στην Ελλάδα το “Waves” βρίσκεται ήδη στο #9 του μικτού airplay, ενώ έχει χτυπήσει κορυφή σε Αυστρία, Τσεχία, Γερμανία, Ουγγαρία, Ολλανδία, Νορβηγία, Πολωνία, Πορτογαλία, Σλοβακία, Ελβετία αλλά και στο Ηνωμένο Βασίλειο με την εξαιρετικά δύσκολη αγορά!

Έτσι Έλενα και Mr. Probz βρίσκονται στη λίστα των καλλιτεχνών που θα εμφανιστούν στο RIX FM Festival, στη σειρά συναυλιών που κάνει το γύρο της Σουηδίας κάθε καλοκαίρι. Άλλοι γνωστοί καλλιτέχνες του Φεστιβάλ είναι η Sanna Nielsen, η εκπρόσωπος της Σουηδίας στη φετινή Eurovision, αλλά και ο Robin Stjenberg που εκπροσώπησε τη Σουηδία το 2013!

Θα είχε μεγάλο ενδιαφέρον να τους δούμε μαζί σε ένα ντουέτο… τι λέτε;

Helena Paparizou - RIX FM Festival

Έλενα & Mr. Probz στη λίστα των καλλιτεχνών του RIX FM Festival

Σχόλια