Έλενα Παπαρίζου: «Μέσα από τη μουσική μου θέλω μόνο την αγάπη!»

Έλενα Παπαρίζου (Εγώ! Weekly)

Η Έλενα Παπαρίζου μίλησε στο περιοδικό Εγώ! Weekly και την Κατερίνα Μπούσιου, για τον λόγο για τον οποίο έλειψε από την Ελλάδα τον τελευταίο καιρό:

“Έκανα μια συνειδητή επιλογή να λείψω για αρκετό διάστημα στη Σουηδία όταν κυκλοφόρησε ο δίσκος μου «One life» για να κάνω συναυλίες. Αλλά σε καμία περίπτωση δεν εγκατέλειψα την Ελλάδα. Η βάση μου είναι εδώ, εδώ είναι το σπίτι μου και αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει για τα επόμενα χρόνια.”

Έλενα Παπαρίζου: «Μέσα από τη μουσική μου θέλω μόνο την αγάπη!»

Έλενα Παπαρίζου (Εγώ! Weekly)

Ενώ σχετικά με τα νέα της σχέδια αλλά και τις αρνητικές κριτικές για την εμφάνιση της, δηλώνει:

“Αυτό το διάστημα που ετοιμάζω τόσο ωραία πράγματα και τραγούδια. Έχουν πάψει κάποιοι να είναι διακριτικοί και κυρίως ευγενικοί. Είμαι pop icon και ξέρω ότι αυτό σημαίνει ότι παίζουν ρόλο και τα κιλά στην εμφάνισή μου, δεν θα το κρύψω. Αλλά καλλιτεχνικά και έπειτα από 15 χρόνια καριέρας στο χώρο, πιστεύω ότι η φωνή και μόνο αυτή με κάνει τραγουδίστρια. Τίποτα άλλο. Μέσα από τη μουσική μου θέλω μόνο την αγάπη. Προέρχομαι από μια οικογένεια όπου «πνίγει» ο ένας τον άλλο με την αγάπη του. Και έχω αποδείξει ότι δεν φοβάμαι να τσαλακώσω την εικόνα μου. Δεν είμαι από τις γυναίκες που περπατούν και φέρονται σαν να έχουν μονίμως έναν καθρέφτη δίπλα τους.”

Διάβασε ακόμα:

 

Σχόλια