Η Πάολα σε ένα ανατρεπτικό εξώφυλλο στο Antivirus!

Η Πάολα στο Antivirus Magazine, μιλάει για την ομοφυλοφιλία!

Στο χριστουγεννιάτικο εξώφυλλο του περιοδικού Antivirus συναντάμε την Πάολα, η οποία απάντησε χωρίς δισταγμό σε ερωτήσεις σχετικά με τη σεξουαλικότητα, τονίζοντας αρχικά:  “Παιδιά, η καψούρα δεν έχει φύλλο”.

Η ίδια δήλωσε πως είδε για πρώτη φορά δύο άντρες να φιλιούνται όταν ήταν μόλις 7 ετών, ενώ πρόσθεσε πως θεωρεί τον gay έρωτα κάτι τελείως το φυσιολογικό! Όταν ρωτήθηκε αν την έχει φλερτάρει άλλη γυναίκα, απάντησε πως “Προφανώς και αρέσω στα κορίτσια. Το ξέρω γιατί μου την έχουν πέσει”, ενώ τόνισε ότι δεν έχει τύχει ποτέ να δει κάποια άλλη γυναίκα ερωτικά. “Είμαι, μωρέ, φανατική με τον άντρα. Έχω λατρεία. Δεν μου έχει τύχει”, αναφέρει χαρακτηριστικά.

Η Πάολα στο Antivirus: «Προφανώς και αρέσω στα κορίτσια. Το ξέρω γιατί μου την έχουν πέσει»

Τέλος, μίλησε και για το ενδεχόμενο να της αποκάλυπτε η κόρη της πως είναι ομοφυλόφιλη. “Θα το συζήταγα μαζί της για να διαπιστώσω τι νιώθει. Αυτό ή υπάρχει ή όχι. Δεν μπορεί να σε επηρεάσει κανένας. Οπότε προσπαθούσα να καταλάβω αν το νιώθει κι αυτή. Μιλάμε βέβαια για όταν το παιδί είναι πιτσιρίκι. Αν το παιδί μεγαλώσει, τι, θα έρθει σε μένα να το πει; Βέβαια εγώ θα το ανακάλυπτα από μόνη μου, γιατί θα έβλεπα συνέχεια τη φίλη της να την κοιτάει γλυκά, ξέρεις.”

Διάβασε ακόμα:

Σχόλια