«ΟΥΡΑΝΙΟ ΤΟΞΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΛΕΙΠΑΝΕ 2 ΧΡΩΜΑΤΑ»

Την κυκλοφορία του νέου album του Παντελή Παντελίδη «Ουράνιο τόξο που του λείπανε 2 χρώματα», του άλμπουμ που από τις πρώτες ώρες της κυκλοφορίας του «σκαρφάλωσε» στην πρώτη θέση των πωλήσεων των i tunes, γιόρτασαν στο BARAONDA η Minos Εmi (επίσημη σελίδα Facebook), οι φίλοι του, οι συνεργάτες του, η οικογένεια του με πολύ κέφι.

Η διευθύνουσα σύμβουλος της Μinos Mαργαρίτα Μάτσα μίλησε για την μεγάλη επιτυχία του Παντελή, τόνισε πως τα συναισθήματα που απορρέουν από τα τραγούδια του είναι πάντα ακραία και αφού ευχαρίστησε και τον ραδιοφωνικό σταθμό SFERA 102,2 για την υποστήριξη του στην πραγματοποίηση της βραδιάς, ευχήθηκε στον Παντελή να στοχεύει πάντα ψηλά και να βρει γρήγορα και τα δύο χρώματα που λείπουν από το ουράνιο τόξο του.

Ο Παντελής με τη σειρά του ευχαρίστησε τον κόσμο που τον τίμησε με την παρουσία του, τους συνεργάτες του αλλά κυρίως όλο τον κόσμο που τον στηρίζει και κάνει τα τραγούδια του επιτυχίες. Και επειδή προτιμάει να τραγουδάει, πήρε το μικρόφωνο και παρουσίασε ζωντανά όλα τα νέα του τραγούδια.

Ιδιαίτερα εντυπωσιακή η έναρξη του με τις τρομπέτες που έπαιξαν την εισαγωγή του «Γίνεται». Περισσότερα από 300 άτομα που βρέθηκαν σε αυτή την «πριβέ» γιορτή τον αποθέωσαν και τραγούδησαν μαζί του όλα τα καινούργια τραγούδια του, αλλά και παλαιότερες επιτυχίες του.

Με την παρουσία τους τον τίμησαν η οικογένεια του, οι φίλοι του, οι συνεργάτες του και πολλοί συνάδελφοι του μεταξύ των οποίων ο Stan, η Τάμτα, η Αμαρυλλίς, η Ελένη Χατζίδου, η Ειρήνη Παπαδοπούλου και πολλοί άλλοι.

Ακούστε παρακάτω όλα τα τραγούδια από το νέο του δίσκο «ΟΥΡΑΝΙΟ ΤΟΞΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΛΕΙΠΑΝΕ 2 ΧΡΩΜΑΤΑ»

 

Σχόλια