Λίγες μέρες μετά την επίσημη κυκλοφορία του στη Σουηδία, το νέο αγγλόφωνο άλμπουμ της Έλενας Παπαρίζου με τίτλο “One Life”, έφτασε και στη χώρα μας!

7μιση χρόνια μετά το “The Game of Love”, η Έλενα Παπαρίζου επιστρέφει στους αγγλόφωνους ευρωπαϊκούς ήχους, που ομολογουμένως μας είχαν λείψει πολύ. 12 τραγούδια, ανάμεσα τους η μεγάλη επιτυχία “Save Me (This Is An SOS)” που λιώσαμε τη χρονιά που μας πέρασε στην Ελλάδα,  το “Survivor”, το τραγούδι με το οποίο συμμετείχε στο Melodifestivalen και κατέκτησε την 4η θέση, και αποτελεί το βασικό single του album, και ακόμα 10 pop-dance στιγμές που δεν περνάνε απαρατήρητες.

Στο “One Life” θα συναντήσουμε τις αγγλικές εκδοχές από κομμάτια που συμπεριλήφθηκαν στο περσινό ελληνικό album “Τι ώρα θα βγούμε;”, ενώ θα ακούσουμε και 3 ολοκαίνουργια κομμάτια, “Don’t Hold Back On Love”, “4 Another 1” αλλά και το “Enough”, ένα αισθαντικό ντουέτο με τη diva της country Jill Johnson. Μάλιστα, ήδη από τις πρώτες μέρες της κυκλοφορίας του, ο δίσκος βρέθηκε στο #1 του iTunes Chart στην Ελλάδα αλλά και τη Λετονία, ενώ σημείωσε εντυπωσιακή είσοδο στο official album chart της Σουηδίας.

 

Το tracklist του album:

1. Save Me (This Is An SOS)

2. Survivor

3. As Long As You Are Mine (Mi Mou Exigis)

4. Set Your Heart On Me

5. One Life

6. 4 Another 1

7. Don’t Hold Back On Love

8. The Groove Is The Solution

9. Enough (ft Jill Johnson)

10. Crazy For Love

11. Chainsaw

12. One More Night (De Tha Kimithis Apopse)

 

Το “One Life” κυκλοφορεί από την Minos EMI από σήμερα σε όλα τα δισκοπωλεία της χώρας

Σχόλια