Οι Χωρισμένοι Δεν Γιορτάζουνε ΠοτέΒασικά γιορτάζουν, αλλά δεν το ξέρουν οι άλλοι…

14 Φεβρουαρίου. Είναι μια μέρα που κάποιος την όρισε ως ημέρα των ερωτευμένων, λες και τις υπόλοιπες μέρες δεν ερωτευόμαστε, δεν αγαπάμε, δεν χωρίζουμε, δεν καψουρευόμαστε.

Μια μέρα που αν με ρωτάς, δεν θα ήθελα να υπάρχει ως γιορτή ή να υπάρχει αλλά με την μορφή που έχει δώσει η Άντζελα Δημητρίου (οι χωρισμένοι δεν γιορτάζουνε ποτέ).

Είναι η μέρα που ο Παντελής Παντελίδης, ο Βασίλης Καρράς, ο Νίκος Οικονομόπουλος, η Πέγκυ Ζήνα, η Πάολα, η Ρίτα Σακελλαρίου, ο Στράτος Διονυσίου, η Καίτυ Γκρέυ και πολλοί ακόμα μπαίνουν σπίτι μας ή καλύτερα τους βάζουμε σπίτι μας και μαζί τους, προσπαθούμε να δούμε τι έφταιξε και δεν λειτούργησε το μεταξύ μας.

Βρίζουμε, πονάμε, κλαίμε, γελάμε ειρωνικά, σπάμε πράγματα και ενίοτε βάφουμε τις κουρτίνες στο χρώμα που μισούσε και έτσι, τον μισούμε πιο πολύ… τον εαυτό μας και μόνο.

Έτσι, θυμόμαστε κατά τις τέσσερις το πρωί, να στείλουμε το μήνυμα που θέλουμε να στείλουμε όλη αυτή τη μέρα και κρατάγαμε και καλά χαρακτήρα. Αυτός ο χαρακτήρας μας κατέστρεψε, αυτός ο τόσο εγωιστής χαρακτήρας λες και η αγάπη και ο έρωτας έχουν χαρακτήρα ή καλύτερα κρατάνε χαρακτήρα και προσχήματα.

Λίγο το ποτό, λίγο όλοι οι παραπάνω καλλιτέχνες , λίγο και συ που δεν είσαι εδώ..ε, δεν θέλει και πολύ… Το playlist, φτιάχτηκε και αντί για την φωνή σου ακούω όλους αυτούς που με βοηθούν να σε ξεπεράσω…Γιατί στην Ελλάδα, ο χωρισμός είναι γιορτή.

Απολαύστε υπεύθυνα.

Από την Εβίτα Μακ.

Σχόλια