PixiΤο πιο προχωρημένο dance club της πόλης κυκλοφόρησε μια συλλογή compiled & mixed by Best Seller και το γιόρτασε μαζί με πολλούς γνωστούς φίλους της dance μουσικής.

Την Παρασκευή 14 Μαρτίου, το γνωστό club PIXI στο Γκάζι γιόρτασε την κυκλοφορία του πρώτου cd με το όνομα PIXI.

Πρόκειται για μια dance συλλογή με 19 κομμάτια compiled & mixed προσεκτικά από τον πολύ δημοφιλή resident dj του club, τον Best Seller, διάσημο πια στους κύκλους της edm σκηνής στην Ελλάδα και σε πολλές άλλες χώρες.

Λίγο μετά τα μεσάνυχτα, το PIXI άρχισε να γεμίζει με τους ψαγμένους clubbers της πόλης, αλλά και με διάσημους φίλους της dance μουσικής σκηνής. Εκεί ήταν ο Νίνο, ο Χρήστος Μάστορας (ΜΕΛΙSSES) με τη σύντροφό του Courtney Parker, o Δημήτρης Λαγιόπουλος, η Ελευθερία Ελευθερίου, η Shaya, η Μαλού, ο Αλέξανδρος Μίρτος και το γνωστό μοντέλο Ιάσωνας Λάιος.

Το dj set που έδωσε το ρυθμό σε αυτό το ανεπανάληπτο πάρτι και ξεσήκωσε το μαγαζί μέχρι το ξημέρωμα, βασίστηκε στα κομμάτια των Axwell, Steve Angello, Sebastian Ingrosso, Hardwell, Alesso, Fedde Le Grand, Thomas Gold, Dimitri Vegas & Like Mike, Arno Cost, Starkillers, Otto Knows και φυσικά το dance αριστούργημα «We Run Away» του ίδιου του Best Seller feat. Chris Kid, το νέο single που έγινε ο ύμνος της βραδιάς.

Δείτε στιγμιότυπα από το πάρτι εδώ

[wzslider autoplay=”true” interval=”5000″ info=”true”]

Σχόλια