Νίκος Βέρτης

Νίκος Βέρτης

 Σε δάσος κοντά στη Σόφια της Βουλγαρίας έγιναν τα γυρίσματα για το βιντεοκλίπ του τραγουδιού «Ένα ψέμα», του νέου single του Νίκου Βέρτη από τον δίσκο «ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ».

Στα νυχτερινά γυρίσματα χρησιμοποιήθηκε τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμός (κάμερα Red Epic, κινηματογραφικοί προβολείς, ειδικά εφέ) υπό την επίβλεψη του Βούλγαρου σκηνοθέτη Lyudmil Ilarionov – Liusi και με πρωταγωνιστές τον Νίκο Βέρτη και ένα πανέμορφο κορίτσι σε ένα ονειρικό -σαν ψέμα- φυσικό σκηνικό.

To εντυπωσιακό βίντεο κλιπ που θα συνοδεύει το νέο single «Ένα ψέμα» είναι στον αέρα από σήμερα, Δευτέρα 7 Οκτωβρίου!

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΣΚΟ «ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ«:

Μετά το πολυπλατινένιο άλμπουμ «Είμαι Μαζί Σου», που αγαπήθηκε πολύ και έβγαλε τεράστιες επιτυχίες, όπως το «Αν Είσαι Ένα Αστέρι», το «Δεν Με Σκέφτεσαι», το «Είμαι Μαζί σου» και το «Θύμωσε Απόψε η Καρδιά», ο Νίκος Βέρτης κυκλοφόρησε την περασμένη άνοιξη το νέο άλμπουμ «ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ», από το οποίο γρήγορα ξεχώρισαν τα τραγούδια «Αδιαφορείς»,«Ούτε Που Με Νοιάζει» και «Να Χαμογελάσω».

Το νέο single «Ένα Ψέμα», σε μουσική του ίδιου και στίχους του Γιώργου Τσοπάνη, έρχεται τώρα μαζί με το καταπληκτικό βίντεο κλιπ που το συνοδεύει για να γίνει μεγάλη επιτυχία στις καρδιές του κόσμου!

Σχόλια