Ελένη ΦουρέιραΗ Ελένη Φουρέιρα επιστρέφει, με το νέο της single, που έχει τίτλο «Άνεμος Αγάπης».

Η μουσική είναι του Γιώργου Παπαδόπουλου και οι στίχοι της Νίκης Παπαθεοχάρη και πρόκειται για μια δυναμική μπαλάντα που μιλάει για μια αγάπη που τελείωσε, τον πόνο του χωρισμού και τον έρωτα.

Η Ελένη Φουρέιρα, είναι μια εντυπωσιακή και πολύπλευρη καλλιτέχνης που δεν σταματά να μας εκπλήσσει και τώρα, μας παρουσιάζει ένα καινούργιο τραγούδι, προπομπό ενός νέου cd που θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2014 από την Minos Emi.

Το video clip περιγράφει την δραματική εξέλιξη ενός μεγάλου έρωτα, μέσα στο μυαλό μιας ηλικιωμένης γυναίκας που αναπολεί τον πρώτο και μοναδικό έρωτα των νεανικών της χρόνων. Σε ένα φαντασιακό, ψυχρό περιβάλλον, μία γυναίκα και ένας άντρας παλεύουν να υπερπηδήσουν το χάσμα που τους χωρίζει, αλλά δύο μορφές τους συγκρατούν από το να έρθουν κοντά. Συμβολίζουν τη λογική, τους φραγμούς των συναισθημάτων, τον εγωισμό και τα εμπόδια που δεν τους αφήνουν να γίνουν ένα. Στο τέλος ο άντρας εγκαταλείπει την προσπάθεια, και η γυναίκα, μην μπορώντας να το αντέξει, αφήνεται και πέφτει στο κενό.
Στο ρόλο της ηλικιωμένης γυναίκας η σημαντική ηθοποιός του θεάτρου και του κινηματογράφου Καίτη Ιμπροχώρη, και στο ρόλο του άντρα ο ηθοποιός-χορευτής Ιβάν Σβιταϊλο.

Δείτε και ακούστε το νέο video clip του νέου κομματιού της Ελένης Φουρέιρα εδώ

Σχόλια