[wzslider autoplay=”true” interval=”5000″ transition=”‘flash'” info=”true” lightbox=”true”]

Ηρώ Τζημίκα – GetGreekMusic

Το σημερινό άρθρο αναφέρετε σε μερικά από τα σχήματα που θα γεμίσουν τα μαγαζιά το φετινό χειμώνα.

Τη περασμένη Παρασκευή έκαναν τη πρεμιέρα τους ο Αντύπας, ο Νίκος Κουρκούλης και η Αγγελική Ηλιάδη στο «Βοτανικό». Το κέντρο ήταν ασφυκτικά γεμάτο, μια και οι 3 τραγουδιστές έχουν ένα κοινό το οποίο παραμένει σταθερό στο πλάι τους. Για πρώτη φορά ακούσαμε και το καινούργιο τραγούδι της Αγγελικής Ηλιάδη «Τα παράπονα μου κάνω» σε μουσική του Τόνυ Μαυρίδη και στίχοι των Ευαγγελία Καραπατζάκη και Σπύρου Βροχίδη.

Το γνώριμο παρεάκι του «Caramela» από ότι φαίνεται δεν πάει πουθενά και θα είναι εκεί το χειμώνα να ξεσηκώνουν τον κόσμο με το κέφι που δημιουργούν σε κάθε τους εμφάνιση στη σκηνή. Γιώργος Τσαλίκης, Κυριάκος Κυανός και Σάκης Αρσενίου ετοιμάστηκαν καταλλήλως για ακόμα μια χρονιά γεμάτη χορό, τραγούδι και αξέχαστες στιγμές.

Ο Πάνος Κιάμος από την άλλη βρίσκεται στα βόρεια της χώρας, συγκεκριμένα στην όμορφη Θεσσαλονίκη και στο FIX παρέα με τους Goin’ Through, την Ειρήνη Παπαδοπούλου και τη Βασιλική Ντάντα. Η πρεμιέρα τους έγινε στις 20 του Σεπτέμβρη.

Αυτή την εβδομάδα τελειώνουν οι εμφανίσεις για τον Γιώργο Μαζωνάκη και την Κατερίνα Στανίση στο Thalassa stage. Έδωσαν παράταση μιας εβδομάδας για το χαμό που γινόταν στην κυριολεξία από τον κόσμο. Μετά, ο Γιώργος Μαζωνάκης θα συνεργαστεί με την Καίτη Γαρμπή!  Προβλέπεται να είναι μια συνεργασία κορυφής, μια και η Καίτη Γαρμπή έχει να εμφανιστεί σε νυχτερινό μαγαζί χρόνια ολόκληρα. Η πρεμιέρα τους θα γίνει στις 29 Νοεμβρίου και το μαγαζί των εμφανίσεων είναι το Φωταέριο.

Αυτός ο χειμώνας εν ολίγοις, είναι κάτι σαν να γυρνάμε το χρόνο πίσω στη δεκαετία του ’90! Η πληροφορία της συνεργασίας της Δέσποινας Βανδή και του Νότη Σφακιανάκη κυκλοφορεί εδώ και καιρό μέσω των θαυμαστών τους αλλά ακόμα περιμένουμε όλοι την επίσημη ανακοίνωση. Οι 2 τους έχουν να συνεργαστούν από το 1998!

Κλείσε τραπέζι στο Έναστρον | Νότης Σφακιανάκης

Έχουμε να δούμε και άλλα πολλά!

 

Σχόλια