Μίνως Μάτσας

Ο Κήπος του Μεγάρου θα γεμίσει την Τετάρτη 23 Ιουλίου και ώρα 21:00 μ.μ. με τις μουσικές του Μίνωα Μάτσα, σε μια μοναδική συναυλία στα μέσα του καλοκαιριού παρέα με αγαπημένους καλλιτέχνες.

Ο συνθέτης Μίνως Μάτσας για πρώτη φορά επί σκηνής παρουσιάζει τα τραγούδια του καθώς και μουσικά θέματα από τη μικρή, τη μεγάλη οθόνη, το θέατρο και τη δισκογραφία. Μαζί του θα είναι η Φωτεινή Βελεσιώτου, η Ελεωνόρα Ζουγανέλη, η Ανδριάνα Μπάμπαλη και ο Γιάννης Χαρούλης, τους οποίους θα συνοδεύουν οκτώ καταξιωμένοι μουσικοί, με τον ίδιον τον συνθέτη στο πιάνο.

Ο Μίνως Μάτσας έχει γράψει τραγούδια για τον Γιώργο Νταλάρα, τη Χαρούλα Αλεξίου, τον Δημήτρη Μητροπάνο, τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, τη Σωτηρία Λεονάρδου, την Ελεονώρα Ζουγανέλη, τον Γιάννη Χαρούλη, την Ανδριάνα Μπάμπαλη και άλλους γνωστούς ερμηνευτές.

Η συναυλία στον Κήπο του Μεγάρου Μουσικής θα θυμίσει στο κοινό παλιές και πρόσφατες επιτυχίες του δημιουργού, ερμηνευμένες από αξιόλογους τραγουδιστές, με τους οποίους συνεργάζεται αυτή την περίοδο σε νέες δισκογραφικές δουλειές, που θα κυκλοφορήσουν σε λίγους μήνες. 

Προπώληση εισιτηρίων: € 10

Πώληση εισιτηρίων κατά την είσοδο την ημέρα της συναυλίας: € 12

Πληροφορίες για το κοινό στο τηλέφωνο: 210 72.82.333

και στην ιστοσελίδα του Μεγάρου: www.megaron.gr

Σχόλια