Το “Μάτια Μου Όμορφα” κυκλοφόρησε για πρώτη φορά στον δίσκο των Stavento “Γρίφος” το 2007, ενώ 3 χρόνια μετά, το Δεκέμβριο του 2010 ντύθηκε με τη φωνή της Tamta στο 10ο Mad Secret Concert με τη συνοδεία της Foux Orkestar.

Όλα αυτά τα χρόνια, το τραγούδι είχε αναδειχτεί ως ένα από τα πιο αγαπημένα του συγκροτήματος, μόνο μέσα από το YouTube, ενώ οι συνολικές προβολές του στο YouTube άγγιζαν τα 3.500.000 εκατομμύρια. Μιχάλης Stavento The Voice

Τρία χρόνια μετά, ο Μιχάλης από τους Stavento αποφάσισε να τραγουδήσει το “Μάτια Μου Όμορφα” στη σκηνή του The Voice, μαζί με την ομάδα του, και τόσο το YouTube όσο και το iTunes chart πήραν φωτιά! Συγκεκριμένα, η εκδοχή με την Tamta χτύπησε κορυφή στο iTunes Chart μέσα σε λίγες ώρες, ενώ στο YouTube οι συνολικές προβολές του τραγουδιού έχουν ξεπεράσει τις 100,000 από την Κυριακή.

Ακούστε το “Μάτια Μου Όμορφα” όπως παρουσιάστηκε στο τέταρτο live του  The Voice, αλλά και τις δύο προηγούμενες εκδοχές του, με την Tamta αλλά και με την Εύα Κανατά, η οποία συμμετείχε επίσης στο The Voice και έφτασε μέχρι την φάση των battles.

Παράλληλα, αύριο θα κυκλοφορήσει και το επίσημο video clip για το ντουέτο τους με την Έλενα Παπαρίζου“Στην Άκρη Του Κόσμου”.

 

 

Σχόλια