5+1 λόγοι που πρέπει να προλάβεις να δεις τις ΜΕΛΙSSES στο Cabaret!

Πήγαμε, είδαμε, ακούσαμε, και το απολαύσαμε!

Οι ΜΕΛΙSSES είναι ένα συγκρότημα που τα τελευταία 5μιση χρόνια περίπου μονοπωλούν το ενδιαφέρον, και έχουν πάντα κάτι μοναδικό και διαφορετικό να μας παρουσιάσουν. Σε μια εποχή όπου τα συγκροτήματα δυσκολεύονται να βρίσκουν κάθε φορά το επόμενο “big step” τους, οι ΜΕΛΙSSES κάνουν απλώς αυτό που ξέρουν καλά. Πολύ καλά. Παίζουν μουσική για την πάρτη σας και ταυτόχρονα για την πάρτη τους.

5+1 λόγοι που πρέπει να προλάβεις να δεις τις ΜΕΛΙSSES στο Cabaret!

Τους επισκεφτήκαμε στο Cabaret όπου και εμφανίζονται κάθε Παρασκευή και Σάββατο τους τελευταίους μήνες, και σας δίνουμε 5+1 λόγους για τους οποίους πρέπει να προλάβετε οπωσδήποτε ένα από τα live τους:

1) Έχουν ένα άκρως παρεϊστικο κλίμα και θα σε κάνουν να αγαπήσεις τον εναλλακτικό τρόπο διασκέδασης, πέρα από τα μπουζούκια. Ή καλύτερα, τον τρόπο που ήθελες πάντα να διασκεδάζεις, αλλά κατέληγες στα μπουζούκια.

2) Θα ακούσεις σχεδόν τα πάντα. Από τις pop επιτυχίες τους, μέχρι κλασικές επιτυχίες των τελευταίων χρόνων, μιμήσεις (βλ. Χρήστος Μάστορας ως Σάκης Ρουβάς), και τον Κώστα Μαυρογένη σε ένα μοναδικό καλλιτεχνικό solo που σίγουρα δε θα περάσει απαρατήρητο.

3) Γιατί πρέπει να ακούσεις και live τις τελευταίες επιτυχίες τους “Ένα”, “Η μόνη επιλογή”, “Οι Συμμαθητές” και “Οι γαμπροί της ευτυχίας”, που σε ξεσηκώνουν ή σε κάνουν να μελαγχολείς όταν τις ακούς στα ραδιόφωνα.

4) Γιατί ακριβώς εξ’αιτίας των όμορφων εναλλαγών που έχουν στο πρόγραμμα τους, δε θα σε κάνουν να βαρεθείς στιγμή.

5) Γιατί έχουν εξαιρετικό χιούμορ και θα σε κάνουν να γελάσεις δυνατά.

Και τέλος… γιατί που ξέρεις, μπορεί να πετύχεις και κάποιο μεγάλο όνομα που θα τους έχει επισκεφτεί και το οποίο θα γουστάρει να κάνει ένα ντουέτο μαζί τους επί σκηνής!

5+1 λόγοι που πρέπει να προλάβεις να δεις τις ΜΕΛΙSSES στο Cabaret!

Σχόλια