Παπαδόπουλος, Γιοκαρίνης, Μηλιώκας και Ζιώγαλας έρχονται για να μας ξεσηκώνουν για μια βραδιά στο Ρυθμός stage.

Ο Ρυθμός Stage παρουσιάζει τους Λάκη Παπαδόπουλο , Γιάννη Γιοκαρίνη, Γιάννη Μηλιώκα και το Νίκο Ζιώγαλα σε μία ξεχωριστή παράσταση την Παρασκευή 24 Μαρτίου.

.. ήτανε 2 γίνανε 3 και η παρτίδα έκλεισε στους 4 και όπου φύγει -φύγει….και μείς μαζί τους!!!

Τέσσερα νέα παιδιά … κοντά στα 30…οι  Γιοκαρίνης-Ζιώγαλας-Μηλιώκας- Λάκης Παπαδόπουλος ταξιδεύουν σε όλη την Ελλάδα…μαζί τους τα πιο hot instrumental μουσικά τραγούδια…με μία ιστορία που εξελίσσεται ως εξής:

H Γυριστρούλα Ευλαμπία που έγινε Σταρ του σινεμά, έβαλε ρούχα που πλύθηκαν μαζί και έχουνε γίνει ροζ, βάφει τις κουρτίνες στο χρώμα που μισούσες το σκάει με το νοσταλγό του Ροκ εν Ρολ, αλλάζει το όνομά της σε Βασιλική και είναι στο θάλαμο 9 για το καλό της ….τι θέλετε και την συνέχεια??? Επί της σκηνής… μαζί μας!!!!

Ο Λάκης Παπαδόπουλος αν και ανήκει στον ευρύτερο χώρο της rock έχει δώσει πολλά τραγούδια σε καλλιτέχνες από τον χώρο της λαϊκής μουσικής. Είναι γνωστός και με το όνομα ο Λάκης με τα ψηλά ρεβέρ.

Ο Γιάννης Γιοκαρίνης σπούδασε κλασσική μουσική παρόλου αυτά τον κέρδισε η rock. Από ‘68 εως ‘80 άνηκε σε συγκροτήματα όπως τον Σκορπιό, τον Αγάπανθο, το 2002 GR, τον Hρακλή και τη Λερναία Ύδρα. Την πρώτη του δισκογραφική δουλειά την έκανε με το συγκρότημα “Σκορπιός” στον δίσκο “Ποπ Φέστιβαλ ’73” ενώ τον πρώτο προσωπικό του δίσκο με τίτλο “Φόρα Παρτίδα” το 1984. Έχει συνεργαστεί με σπουδαίους καλλιτέχνες όπως ο Βαγγέλης Γερμανός, ο Γιάννης Κούτρας,ο Σάκης Μπουλάς, η Αφροδίτη Μάνου, ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου, η Ελένη Βιτάλη κ.α.

Ο Γιάννης Μηλιώκας ξεκίνησε τη σταδιοδρομία του στη δεκαετία του 1980 και συνέχισε κάνοντας θραύση με τραγούδια όπως  «Κακοσάλεσι», «Για το καλό μου», «Ροζ», «Ποιμενικό Ροκ»,«Γκρέκο Μασκαρά».

Ο Νίκος Ζιωγαλάς ένας επίσης αξιόλογος καλλιτέχνης καθώς κατάφερε να συνδυάσει παραδοσιακή μουσική με rock και ηλεκτρονικούς ήχους. «Σαν star του σινεμά», «Πάρε με απόψε πάρε με», «Βασιλική», «Βέροια, Θεσσαλονίκη, Αθήνα», «Πέρασε η μπόρα» κ.α. είναι μόνο μερικές από τις επιτυχίες του.

Παπαδόπουλος, Γιοκαρίνης, Μηλιώκας και Ζιώγαλας στο Ρυθμός stage

 Παπαδόπουλος, Γιοκαρίνης, Μηλιώκας και Ζιώγαλας

Ώρα προσέλευσης: 22.30
Είσοδος: 12€ (με μπύρα ή κρασί)

Ρυθμός Stage
Λεωφόρος Μαρίνου Αντύπα 38, Ηλιούπολη

Τηλ: 210 975 0060
E-mail: info@rythmostage.gr

 

Σχόλια