Περίπου ενάμιση χρόνο μετά το άλμπουμ «Παιδί Γενναίο», που τον έφερε για πολλές εβδομάδες στην κορυφή των ραδιοφωνικών charts και τον καθιέρωσε στο κοινό ως έναν από τους πιο επιτυχημένους νέους λαικούς τραγουδιστές, ο Κωνσταντίνος Αργυρός μόλις κυκλοφόρησε τη νέα του δισκογραφική δουλειά  «Δεύτερη Φορά», ενώ ταυτόχρονα ετοιμάζεται να ξεκινήσει εκ νέου τις εμφανίσεις του στο «Posidonio» από την Παρασκευή 25 Απριλίου.

Κωνσταντίνος Αργυρός

 13 νέα τραγούδια από το δίδυμο Κυριάκος Παπαδόπουλος και Ηλίας Φιλίππου, με μοναδική εξαίρεση το «Εμείς Δε Θα Χωρίσουμε Ποτέ» στο οποίο έγραψε τους στίχους η Ναταλία Γερμανού, η οποία έχει ήδη χαρίσει στον Κωνσταντίνο το πρώτο του #1 airplay hit «Ποτέ Ξανά».

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα, ταυτόχρονα με την κυκλοφορία του άλμπουμ, μπορείτε να παρακολουθήσετε και τα lyric videos των τραγουδιών, στα οποία συμμετέχει ο ίδιος ο Κωνσταντίνος Αργυρός! Στιγμές από την καθημερινότητά του, έντονα συναισθήματα, μοναξιά, μελαγχολία, αλλά και η προοετοιμασία του λίγο πριν ανεβεί στη σκηνή, ντύνουν οπτικά τα 13 αυτά μοναδικά βίντεο, ενώ ταυτόχρονα οι στίχοι των τραγουδιών περνούν από κάτω ως υπότιτλοι.

Δείτε τα μοναδικά lyric videos του «Δεύτερη Φορά», και για τα 13 νέα τραγούδια σε μια μοναδική playlist. Το tracklist του album:

1. Δεύτερη Φορά

2. Πάρε Με Αγκαλιά

3. Εσένα Θέλω

4. Δε Χωρίζουν Οι Καρδιές

5. Άρρωστη Καρδιά

6. Άλλη Μια Βραδιά

7. Όσα Ονειρεύτηκα

8. Να Φύγεις

9. Φίλησε Με

10. Θαύματα

11. Μια Νύχτα Ακόμα

12. Να Της Πεις

13. Εμείς Δε Θα Χωρίσουμε Ποτέ

Σχόλια