Μια καλοκαιρινή selfie του Σάκη Ρουβά είναι αρκετή για να δημιουργήσει χαμό σε όλο το διαδίκτυο!

Χωρίς πολλά λόγια, αφού μια εικόνα ισούται με 1000 λέξεις (όπως λένε), ο Σάκης Ρουβάς ανέβασε την παρακάτω φωτογραφία στο Instagram, ξεσηκώνοντας κορίτσια και αγόρια όλων των ηλικιών, γράφοντας απλά το λακωνικό “Summer in Greece naf said..”. Εξάλλου τα λόγια είναι πάντα περιττά, όταν μιλάμε για τον Σάκη Ρουβά!

Η καλοκαιρινή selfie του Σάκη Ρουβά

Η καλοκαιρινή selfie του Σάκη Ρουβά

Η φωτογραφία κατάφερε να συγκεντρώσει σχεδόν 10,000 likes μόνο στο Instagram, ενώ τα σχόλια για τον τραγουδιστή κάτω από τη φωτογραφία ήταν αποθεωτικά και άκρως κολακευτικά. Πρόσφατα κέρδισε το βραβείο του “Greek Legend” στα World Music Awards 2014 (διάβασε εδώ) ενώ στα ραδιόφωνα ακούμε το τελευταίο του singleΣε Πεθύμησα.

Φέτος θα είναι η πρώτη χρονιά από το 2007 που δε θα παρακολουθήσουμε τον Σάκη Ρουβά στη σκηνή των Mad Video Music Awards. Ωστόσο ένα διάλειμμα το δικαιούνται όλοι, ειδικά ο Σάκης Ρουβάς ο οποίος μας έχει χαρίσει πολλές εντυπωσιακές εμφανίσεις στο παρελθόν.

Δες ακόμα το βίντεο-αφιέρωμα που ετοίμασε πριν από λίγο καιρό το GetGreekMusic για τις πιο “hot” στιγμές του έλληνα τραγουδιστή.

Σχόλια