Mad Video Music Awards 2014

Το φετινό σήμα των Mad Video Music Awards

Αυτά είναι τα πρώτα ονόματα που ανακοινώθηκε ότι θα συμμετάσχουν στα lives της 11ης απονομής των Mad VMA 2014! Για 11η συνεχόμενη χρονιά λοιπόν, αγαπημένοι καλλιτέχνες από την Ελλάδα και από το εξωτερικό αναμένεται να πραγματοποιήσουν ξεχωριστές και ανατρεπτικές εμφανίσεις στη σκηνή. Το κεντρικό μήνυμα των φετινών βραβείων είναι «Happy Music Nation», ενώνοντας όλο τον κόσμο μέσα από τη μουσική και ανεβάζοντας την καλοκαιρινή διάθεση στα ύψη!

Οι καλλιτέχνες που έχουν ανακοινωθεί μέχρι στιγμής είναι ο Bo, οι Boys & Noise, η Courtney, η Demy, ο JBalvin, η Josephine, οι Kings, οι Playmen, ο RiskyKidd, ο Stan, οι Stavento, η Δέσποινα Βανδή, ο Βασίλης Καρράς, ο Στέλιος Λεγάκης, ο Κώστας Μαρτάκης, οι ΜΕΛΙSSES, ο Μηδενιστής, ο Νικηφόρος, η Πάολα, ο Στέλιος Ρόκκος, ο Διονύσης Σχοινάς και η Ελένη Φουρέιρα. Σύντομα θα ανακοινωθούν και άλλοι καλλιτέχνες.

Το καθιερωμένο Kick-off party των βραβείων θα πραγματοποιηθεί σήμερα, Τρίτη 27 Μαΐου.

Η προπώληση των εισιτηρίων για τα Mad Video Music Awards 2014 έχει ήδη ξεκινήσει! Προμηθευτείτε τα εισιτήρια σας online στο www.viva.gr/vma και στα καταστήματα Public, Παπασωτηρίου και Seven.

Δείτε τις καλύτερες στιγμές από τα τελευταία χρόνια των Mad Video Music Awards:

Σχόλια