Για τη Δέσποινα Βανδή πολλά λέγονται και γράφονται το τελευταίο διάστημα, όσον αφορά τα επαγγελματικά της σχέδια. Τι ισχύει όμως και τι όχι, θα το μάθουμε τώρα.

Όπως είναι γνωστό, η νέα της δισκογραφική δουλειά θα κυκλοφορήσει τους πρώτους μήνες του 2014, χωρίς να φέρει όμως την υπογραφή του Φοίβου. Αλλά; Γιώργου Μουκίδη, Γιώργου Σαμπάνη, Δημήτρη Κοντόπουλου, Βασίλη Γαβριηλίδη κ.ά. Ήδη ακούγεται δυνατά το πρώτο single με τίτλο «Όταν περάσει αυτή η νύχτα», ενώ στις 2 Δεκεμβρίου αναμένεται να κυκλοφορήσει το νέο τραγούδι με τίτλο «Χάνω εσένα», σε μουσική Δημήτρη Κοντόπουλου και στίχους Romy Papadea (αδελφή της Demy, για την οποία έχει γράψει τραγούδι). Μάλιστα, κάποιοι λένε ότι αυτό το τραγούδι είναι λίγο πιο… pop.

Η γνωστή τραγουδίστρια όμως ετοιμάζει κι άλλες εκπλήξεις! Μία από αυτές είναι η εμφάνιση της στο «Έναστρον» με τον Νότη Σφακιανάκη, όπου θα ερμηνεύσει παλιές και νέες επιτυχίες. Η πρεμιέρα είναι προγραμματισμένη για τις 7 Δεκεμβρίου.

Τέλος, επιβεβαιώνονται τα δημοσιεύματα που θέλουν τη Δέσποινα Βανδή να βρίσκεται πολύ κοντά σε συμφωνία με τον Γιάννη Λάτσιο και τον ΑΝΤ1 για το «The Voice», ώστε να έχει έναν από τους ρόλους… coaches.  Μαζί της θα βρίσκεται και ο Αντώνης Ρέμος, αλλά όλα αναμένεται να οριστικοποιηθούν μέχρι την επόμενη εβδομάδα.

Ρεπορτάζ: Παναγιώτης Μουλόπουλος

[wzslider autoplay=”true” interval=”5000″ transition=”‘flash'” info=”true” lightbox=”true”]

Σχόλια