Ginno

“Η πριγκίπισσα μου” ονομάζεται το πρώτο single του ανερχόμενου αστεριού της ελληνικής pop μουσικής σκηνής, Ginno, και θα κυκλοφορήσει ολοκληρωμένο τη Δευτέρα 26 Ιανουαρίου.

Ο Ginno είναι ήδη πολύ αγαπητός στα social media με εκατοντάδες θαυμάστριες οι οποίες περιμένουν με ανυπομονησία την πρώτη του κυκλοφορία “Η πριγκίπισσα μου”. Με πρότυπα τον Justin Timberlake αλλά και τον Michael Jackson, ο Ginno αφιερώνει σε όλες τις fans του, τις “ginners” το “Η πριγκίπισσα μου”, ενώ σε λίγες μέρες θα κυκλοφορήσει και το βίντεο κλιπ σε σκηνοθεσία του Βαγγέλη Τσαουσόπουλου.

Τη μουσική υπογράφουν ο Ginno και οι Otherview, τους στίχους ο Ginno και ο Άρης Καλημέρης ενώ την παραγωγή του single ανέλαβαν οι Otherview και ο Villy.

Μείνετε συντονισμένοι στο GetGreekMusic, για αποκλειστικές δηλώσεις του Ginno και των Otherview από τα γυρίσματα του βίντεο κλιπ!

“Η πριγκίπισσα μου εσύ, είσαι του ονείρου μου η σκία, η πριγκίπισσα μου εσύ, έλα στη δική μου αγκαλιά, θέλω να είμαστε μαζί, μια ψυχή εγώ κι εσύ, θέλω να πιάσουμε ουρανό και να σου λέω σ’ αγαπώ…”

Διάβασε ακόμα:

Σχόλια