ΓκαγκαντίνΟι γενναίοι της νύχτας ή αλλιώς, o Διονύσης Σαββόπουλος, o Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, o Γιάννης Ζουγανέλης και ο Σάκης Μπουλάς κάνουν πρεμιέρα την Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου στην Ακτή Πειραιώς και είναι ήδη sold out.

«ΓΚΑΓΚΑΝΤίΝ» το όνομα της μουσικοθεατρικής παράστασης, όπου ο τίτλος είναι εμπνευσμένος από την παλιά αγγλική ταινία της δεκαετίας του 1930 και  θα περιέχει σκηνές καραόκε, εικόνες μπουάτ, γερές δόσεις μπουρλέσκ και Πολιτικού Καμπαρέ, άφθονα τραγούδια και άφθονη παρωδία.

Κάνε Like στην επίσημη σελίδα Ακτή Πειραιώς

Σε συνέντευξη τύπου, ο Διονύσης Σαββόπουλος, δανείζεται τους στίχους του Μανώλη Αναγνωστάκη και λέει χαρακτηριστικά «Καλά φάγαμε, καλά ήπιαμε. Καλά τη φέραμε τη ζωή μας ως εδώ. Μικροζημίες και μικροκέρδη συμψηφίζοντας. Το θέμα είναι τώρα τι λες...» και συνεχίζει «Πρέπει να αρχίσουμε να «ξεπαγώνουμε». Κι αυτό θα γίνει με τον πιο απλό τρόπο. Μόνο όταν είμαστε συντροφιά, μπορούμε να ζεστάνουμε την καρδιά μας, μόνο με το τραγούδι και την ελληνική ψυχαγωγία».

Στο «ΓΚΑΓΚΑΝΤίΝ» συμμετέχει ο άνθρωπος – ορχήστρα Αλκιβιάδης Κωνσταντόπουλος και η ηθοποιός Βερόνικα Δαβάκη μαζί με άλλους δώδεκα μουσικούς, τραγουδιστές και ηθοποιούς (Γιώτης Κιουρτσόγλου, David Lynch, Καλλίστρατος Δρακόπουλος, Νίκος Καλαντζάκος, Στάθης Άννινος, Άκης Αμπράζης, Γιάννης Πουρνάρας, Φίλιππος Σπυρόπουλος, Steve Tesser, Γιάννης Μίνως, Πάρις Θωμόπουλος).

Κλείνοντας, ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας συμπληρώνει: «Είναι τραγούδια που γουστάραμε και θέλαμε να τα πούμε από καιρό. Το πρόγραμμα δεν μας δυσκόλεψε καθόλου στο στήσιμο».

Το πρόγραμμα εμφανίσεων στην  Ακτή Πειραιώς, όπου την περίοδο των εορτών θα είναι ανοιχτή, έχει ως εξής:

Παρασκευή 20/12 (πρεμιέρα)

Σάββατο 21/12

Τρίτη 24/12

Τετάρτη 25/12

Παρασκευή 27/12

Σάββατο 28/12

Τρίτη 31/12

Τετάρτη 1/1

Οι τιμές θα είναι οι ίδιες που ισχύουν και τώρα.

Φοιτητικές κρατήσεις γίνονται μόνο για τις παρασκευές 20 και 27/12 και για τα Σάββατα 21 και 28/12

Σας περιμένουμε να περάσουμε τις γιορτές παρέα με τον Διονύση Σαββόπουλο τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα τον Γιάννη Ζουγανέλη και τον Σάκη Μπουλά!

 

Ακτή Πειραιώς

Ημέρες: Παρασκευή και Σάββατο
Ώρα προσέλευσης: 10.30μμ
Τηλέφωνο Κρατήσεων: 210 3418020

[wzslider autoplay=”true” interval=”5000″ transition=”‘flash'” info=”true”]

Σχόλια