Η Καίτη Γαρμπή εξηγεί γιατί "ναυάγησε" η συνεργασία με Θεοδωρίδου και Ζήνα!

Η Καίτη Γαρμπή εξηγεί γιατί “ναυάγησε” η συνεργασία που προγραμματιζόταν για το φετινό χειμώνα, με τη Νατάσα Θεοδωρίδου και την Πέγκυ Ζήνα.

Η τραγουδίστρια βρέθηκε το πρωί της Δευτέρας στο “Πρωινό”, και μέσα σε όλα έδωσε και τη δική της εξήγηση για τη συνεργασία με τη Νατάσα Θεοδωρίδου και την Πέγκυ Ζήνα που δεν πραγματοποιήθηκε ποτέ.

«Στην Αθήνα υπήρξαν πάρα πολύ ωραίες και ενδιαφέρουσες προτάσεις, από τον χειμώνα κιόλας! (…) Υπήρξε μία άκρως καλλιτεχνική πρόταση, που τη συζητούσαμε από το καλοκαίρι, αλλά τελικά δεν μπορέσαμε να συνεργαστούμε. Ήταν μια πάρα πολύ ωραία πρόταση, να συνυπάρξουμε με άλλα δυο μεγάλα ονόματα. (…) Εγώ δουλεύω ανάλογα με τις προσωπικές μου αξίες όλα αυτά τα χρόνια. Υπάρχει αυτοσεβασμός, σεβασμός στο κοινό, αξιοπρέπεια, εντιμότητα. Όλα αυτά εγώ δεν τα πετάω για μια φιλοδοξία. Άρα, αν είναι αυτή η θέση μου, ένα πράγμα το βλέπεις, δεν προχωράει και του βάζεις τελεία. Έτσι, λοιπόν, κι εγώ πήγα παρακάτω. Δεν μπορέσαμε να συνεννοηθούμε, δεν μπορέσαμε να τα βρούμε και για καλή μου τύχη ήρθε η πρόταση για τη Θεσσαλονίκη».

Η Καίτη Γαρμπή εμφανίζεται αυτόν τον καιρό στο Magique, στη Θεσσαλονίκη παρέα με το Γιώργο Παπαδόπουλο και τον Δήμο Μπέκε.

Διάβασε ακόμα:

Σχόλια