Παντελής Παντελίδης στο Teatro

Παντελής Παντελίδης στο Teatro

Το πιο επιτυχημένο σχήμα της χρονιάς κάνει φινάλε αύριο…

Ο Παντελής Παντελίδης, η Πάολα, η Τάμτα και ο Stan μετά από μια σειρά άκρως επιτυχημένων εμφανίσεων στο Teatro Music Hall ρίχνουν αύριο αυλαία και ανηφορίζουν  για να ταράξουν την νυχτερινή ζωή της Θεσσαλονίκης.

Έτσι, η επιχείρηση από την πλευρά της θέλησε να ευχαριστήσει  όλο τον κόσμο που βρέθηκε στο Teatro μέσα από μια ανακοίνωση:

«Το Teatro Music Hall στις 8 Μαρτίου ολοκληρώνει μια σειρά εμφανίσεων που στέφθηκαν με μεγάλη επιτυχία και οφείλουμε να σας ευχαριστήσουμε. Η Πάολα, ο Παντελής Παντελίδης, η Τάμτα και ο STAN προσφέροντας μια διαφορετική πρόταση στην νυχτερινή Αθήνα σεβάστηκαν της καλλιτεχνική τους πορεία και αξία και έδωσαν το 100% των δυνατοτήτων τους και εσείς αυτό το αγκαλιάσατε με θέρμη. Από τις 14 Μαρτίου το σχήμα θα ανηφορίσει στην Θεσσαλονίκη και στο νυχτερινό κέντρο Πύλη Αξιού για λίγες εμφανίσεις.»

Η Πάολα, η Τάμτα  και ο Stan έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό ενώ το μεγάλο χαρτί του σχήματος, ο Παντελής Παντελίδης κατάφερε να ξεσηκώσει ακόμη και τον πιο απαιτητικό θαμώνα.

Σχόλια