Ευριδίκη Παρνασσός«Χειμώνας στο Παρνασσό» επτά μοναδικές συναυλίες στην ωραιότερη αίθουσα του κέντρου της Αθήνας.

Η ιστορική αίθουσα του Παρνασσού, την Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου φιλοξενεί την Ευρυδίκη με μια μουσική παράσταση που τιτλοφορείται « Η Edith, ο Elvis και ότι αγαπώ. Το μπλε ταξίδι» σε σκηνοθεσία του Κωνσταντίνου Ρήγου.

Μαζί με τραγούδια που ξεχωρίζει, με ό,τι μεγάλωσε και αγάπησε, με ό,τι αξίζει να θυμόμαστε και ν’ αγαπάμε, η Ευρυδίκη σ’ ένα μικρόφωνο μπροστά μοιράζεται όνειρα και μυστικά με μια θεατρική προσέγγιση.

Αυτό το όμορφο μουσικό και μπλε ταξίδι, θα το κάνουμε από το Παρίσι στο Λονδίνο μέχρι τη Νέα Υόρκη και τη Νέα Ορλεάνη. Παρέα με τα τραγούδια και τους ονειροπόλους συνοδοιπόρους μας, γυρνώντας πάντα εκεί που χτυπάει δυνατά η καρδιά μας….στην Ελλάδα!

Αυτή η βραδιά, είναι μια μουσική εξομολόγηση, όπου η Ευρυδίκη επιλέγει να ερμηνεύσει μερικά από τα πιο αγαπημένα τραγούδια του παγκόσμιου ρεπερτορίου. Κάνοντας τη δική της αναδρομή σε ένα ταξίδι παρέα με τους ανθρώπους και τους καλλιτέχνες που αγάπησε, θαύμασε και που την επηρέασαν έντονα σε όλη την πορεία της, μας προσκαλεί να γίνουμε μια αγκαλιά, μέσα από τα πολύχρωμα τραγούδια που μας ταξιδεύουν στο χρόνο, ενώνοντας το σήμερα με το χθες, μετουσιώνοντας μας με έναν τρόπο μαγικό σε «ταξιδιώτες του ονείρου».

Tραγούδια των Edith Piaf, Jacques Brel, Ella Fitzgerald, Nina Simone, Elvis Presley, The Rolling Stones, Judy Garland, Tina Turner κ.α συναντούν διαχρονικά κομμάτια των μεγάλων μας δημιουργών (Αττίκ, Σουγιούλ, Μίκη Θεοδωράκη, Μάνου Χατζιδάκι, Σταύρου Ξαρχάκου, Σταύρου Κουγιουμτζή, Μάνου Λοίζου κ.α) καθώς και της νέας γενιάς τραγουδοποιών της σύγχρονης εναλλακτικής σκηνής.

 

 Παρνασσός

Πλατεία Καρύτση – Αγ. Γεωργίου, Αθήνα.

Η προπώληση εισιτηρίων έχει ήδη ξεκινήσει.

Εισιτήρια πωλούνται από την  ΤICKETSERVICES  και το PUBLIC Συντάγματος

Ώρα έναρξης: 8.30 μ.μ.

Τηλεφωνική αγορά: 210 7 2 3 4 5 6 7

Τιμές εισιτηρίων: 12 ,16 , 20 ευρώ.

Την ημέρα της συναυλίας, εισιτήρια θα διατίθενται στο ταμείο του Παρνασσού από τις 18:30.

Σχόλια