Το Netwix και ο φακός του Framed σου αποκαλύπτουν μερικά πράγματα που δεν ξέρεις για την Έλλη Κοκκίνου.

Έλλη Κοκκίνου

Μερικά πράγματα που δεν ξέρεις για την Έλλη Κοκκίνου

  1. Το όνομα μου είναι Έλλη Κοκκίνου. Έλλη βαφτισμένη, όχι Ελένη όπως όλοι νομίζουν. Το αρχαιοελληνικό Έλλη. Είμαι τραγουδίστρια. Βέβαια αυτό είναι το πρώτο μου επάγγελμα. Γιατί έχω και έναν παιδικό σταθμό.
  2. Την πρώτη φορά που ανέβηκα στη σκηνή ένιωσα έναν κόμπο στο στομάχι. Έτρεμαν τα πόδια μου, τα χέρια μου και η φωνή μου.
  3. Κάτι που δεν ξέρει κανείς για μένα και θα το μάθει τώρα είναι ότι όταν πληγώνομαι πάρα πολύ από κάποιον που αγαπώ πολύ, μέχρι να το ξεπεράσω κλείνομαι στον εαυτό μου, δεν μιλάω σε κανέναν και δεν το μοιράζομαι με κανέναν. Ακόμα και με τον πιο κολλητό μου φίλο.
  4. Μια ένοχη μου απόλαυση είναι οι λουκουμάδες και οι τηγανιτές πατάτες.
  5. Δεν υπάρχει κάποιο ψέμα που να λέω συχνά. Αν θα μπορούσα να πω οτι λέω ένα ψέμα που επαναλαμβάνω δεν λέω είναι ότι έχω πάρει κάποιον τηλέφωνο που έχω ξεχάσει να τον πάρω και οτι δεν τον έβρισκα. Ή οτι βούιζε το τηλέφωνο του.
  6. Το πιο τρελό μου όνειρο είναι να καταλήξω πλέον μεγαλώνοντας να μένω σε ένα συγκρότημα με τους πιο κολλητούς μου φίλους και τα παιδιά μας για να είμαστε όλοι μαζί και να μπαίνει ο ένας στο σπίτι του άλλου ό,τι ώρα θέλει.
  7. Ευτυχία για μένα είναι η ύπαρξη ισορροπίας στη ζωή μου.
  8. Μια λέξη που συνοψίζει το νόημα της ζωής είναι ο γιος μου, ο Αλέξανδρος.
  9. Δε θα ξεχάσω ποτέ τη δύναμη στο βλέμμα της μητέρας μου όταν με αποχαιρετούσε στο αεροδρόμιο που έφευγα για σπουδές στην Αμερική για 2 χρόνια.
  10. Αν είχα άλλο όνομα αυτό νομίζω θα ήταν Νεφέλη.
  11. Τελευταία φορά που θύμωσα ήταν πριν 2 μέρες.
  12. Αυτή τη στιγμή μου λείπει ο χρόνος για εμένα. Να περάσω λίγο χρόνο με τον εαυτό μου.
  13. Φοβάμαι τις ανίατες αρρώστιες.
  14. Χρειάζομαι…αγάπη!
  15. Αγαπώ..να με αγαπούν!

Σχόλια