ΓΚΑΓΚΑΝΤίΝ Το ΓΚΑΓΚΑΝΤίΝ είναι αναμφίβολα η παράσταση της χρονιάς…

Οι γενναίοι της νύχτας, ο Γιάννης Ζουγανέλης, ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας και ο Διονύσης Σαββόπουλος, αποχαιρετούν τον Σάκη Μπουλά που σταματά για λόγους υγείας και υποδέχονται τους Opera Chaotique και Encardia από τις 14 Φεβρουαρίου κάθε Παρασκευή και Σάββατο.

Ο Σάκης Μπουλάς διακόπτει τις εμφανίσεις του για λόγους υγείας και αναμένεται να επανέλθει δριμύτερος μετά από λίγες παραστάσεις. Επειδή όμως, είναι ένας πολύ υπεύθυνος καλλιτέχνης αλλά και άνθρωπος, στεναχωρήθηκε από αυτή την εξέλιξη, θεωρώντας πως θα δημιουργηθεί «κενό» στο πρόγραμμα, αισθανόμενος ευθύνη που αποχωρεί προσωρινά.

Ο Γιάννης Ζουγανέλης από την πλευρά του δήλωσε για τον καλό του φίλο και συνεργάτη Σάκη Μπουλά «Νιώσαμε ότι κουράζεται. Η ενέργεια που απαιτούνταν, δεν του έκανε καλό».

Οι γενναίοι της νύχτας, θα συνεχίσουν στην Ακτή Πειραιώς έως και το Σάββατο του Λαζάρου όπως μας είπε ο Γιάννης Ζουγανέλης, ο οποίος έστειλε ένα πολύ συγκινητικό μήνυμα, λέγοντας: «Εμείς θα τον περιμένουμε! Μακάρι οι συνθήκες να του το επιτρέψουν να επιστρέψει!»

Πάντως σε αυτή τη μάχη ο Σάκης Μπουλάς δεν είναι μόνος του.

Ακτή Πειραιώς

Ημέρες: Παρασκευή και Σάββατο
Ώρα προσέλευσης: 10.30μμ
Τηλέφωνο Κρατήσεων: 210 3418020

[wzslider autoplay=”true” interval=”5000″ transition=”‘flash'” info=”true”]

Σχόλια