Η Δέσποινα Βανδή με μαγιό κόβει ξανά την ανάσα στα γυρίσματα του νέου της κλιπ "Όλα Αλλάζουν"!Όταν μιλάμε για τη Δέσποινα Βανδή, δε μπορούμε να μη σχολιάσουμε τους υπέροχους κοιλιακούς της και το καλογυμνασμένο της σώμα.

Και η Δέσποινα μας δίνει αυτή τη χαρά, με κάθε ευκαιρία! Πρόσφατα την είδαμε στις πρόβες των Mad Video Music Awards να μας δείχνει τους κοιλιακούς της, ενώ κατά καιρούς έχει πραγματοποιήσει ιδιαίτερα σέξι εμφανίσεις, από τις οποίες συλλέξαμε τις καλύτερες σε ένα hot αφιέρωμα που ετοίμασε το GetGreekMusic ειδικά για εσάς!

Στις φωτογραφίες που ανέβηκαν από τα γυρίσματα του βίντεο κλιπ για το τελευταίο της single Όλα Αλλάζουν, βλέπουμε τη Δέσποινα μπροστά από ένα greenbox με μαύρο μαγιό. Το Όλα Αλλάζουν έχει ήδη σκαρφαλώσει στις πρώτες θέσεις του airplay (δες εδώ την εμφάνιση στα MAD VMA), ενώ πριν από λίγες μέρες κυκλοφόρησε και η καλοκαιρινή έκδοση του “Καλημέρα”.

Η Δέσποινα Βανδή θα είναι μια από τους 4 coaches του 2ου κύκλου του The Voice of Greece. Δες ποιοι θα είναι οι άλλοι τρεις, εδώ.

Stay Tuned!

Η Δέσποινα Βανδή κόβει ξανά την ανάσα στα γυρίσματα του νέου της κλιπ "Όλα Αλλάζουν"!

Σχόλια