Αυτοί είναι οι διαγωνιζόμενοι στο Your Face Sounds Familiar… Όλα είναι έτοιμα και σε λίγο καιρό ο ΑΝΤ1 θα ξεκινήσει να προβάλει τον τέταρτο κύκλο του Your Face Sounds Familiar.

Αυτοί είναι οι διαγωνιζόμενοι στο Your Face Sounds Familiar

Ποιοι θα είναι όμως οι διαγωνιζόμενοι που θα συμμετέχουν σε αυτόν και θα προσπαθήσουν να μεταμορφωθούν σε διάσημα πρόσωπα της εγχώριας και διεθνούς show biz;

Αυτοί είναι οι διαγωνιζόμενοι στο Your Face Sounds Familiar

Πολλά ονόματα έχουν ακουστεί και γραφτεί, αλλά σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του Γρηγόρη Μελά από το Newsit, η τελική δεκάδα, κατ’ αλφαβητική σειρά είναι η εξής:

-Ο ηθοποιός Δημήτρης Μακαλιάς

-Ο τραγουδιστής (πρώην μέλος των «Boys and Noise» ) Άρης Μακρής

-Ο τραγουδιστής Ησαΐας Ματιάμπα

-Η ηθοποιός και τραγουδίστρια (κόρη του Λευτέρη Πανταζή) Κόνι Μεταξά

-Ο τραγουδιστής (ήταν στο συγκρότημα Cabin 54») Αντώνης Ντόμινος

-Η τραγουδίστρια Σαμπρίνα

-Η τραγουδίστρια Ιρένε Τροστ

-Ο ηθοποιός και τραγουδιστής (που έγινε γνωστός από τη σειρά «Ταμάμ») Γιάννης Χατζηγεωργίου

-Ο τραγουδιστής Γιάννης Χατζόπουλος

– Η ηθοποιός Παρθένα Χοροζίδου

Έτσι λοιπόν όλα είναι έτοιμα και την Κυριακή 23 Απριλίου η Μαρία Μπεκατώρου θα υποδεχτεί για πρώτη φορά τους δέκα διαγωνιζόμενους που θα κρίνονται από τους Σταμάτη Φασουλή, Φώτη Σεργουλόπουλο, Νίκο Μουτσινά και Έλλη Κοκκίνου για τις μεταμορφώσεις τους!

Η πρώτη επίσημη συνάντηση της ομάδας του Your Face Sounds Familiar έγινε στο Artisanal, το μαγαζί του Φώτη Σεργουλόπουλου όπου όλοι μαζί συναντήθηκαν στο γνωστό bar restaurant  και έδειξαν να ανυπομονούν για την τηλεοπτική συνεργασία τους ενώ ανακοίνωσαν την τηλεοπτική τους πρεμιέρα για το δημοφιλές show. Την Κυριακή 23 Απριλίου λοιπόν, θα συντονιστούμε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες για να δούμε την επίσημη πρεμιέρα του Your Face Sounds Familiar. Βλέπουμε πως και φέτος το show παραμένει σταθερά στην μέρα που ήταν όλες αυτές τις σεζόν, την Κυριακή.

Αξίζει να σημειωθεί πως είναι ένα πάρα πολύ αγαπημένο show που έχει αγκαλιάσει ο κόσμος θερμά και συνεχίζει να του αρέσει, αφού συνδυάζει θεατρικό χαρακτήρα με μουσική, λαμπερές προσωπικότητες και είναι ιδιαίτερα ευχάριστο αφού όλα τα παραπάνω γίνονται με μεγάλο επαγγελματισμό αλλά και μεγάλη δόση χιούμορ. Επίσης κάθε φορά που υπάρχει αναφορά στο Your Face Sounds Familiar στα social media, τα like και τα comments παίρνουν φωτιά!

Σχόλια