Την πρώτη του δισκογραφική δουλειά υπό τη σκέπη της νέας του εταιρίας, της Panik Platinum, μας παρουσιάζει ο Παναγιώτης Μπουραντώνης.

Ο ανερχόμενος τραγουδιστής, ο οποίος ξεχώρισε στο τελευταίο «The Voice» με τις φωνητικές του ικανότητες και μάλιστα ήταν το αγαπημένο παιδί του Πάνου Μουζουράκη, κάνει δυναμικό come back με ένα νέο single, που έχει κερδίσει ήδη τις εντυπώσεις.

Το νέο τραγούδι του Παναγιώτη Μπουραντώνη έχει τίτλο «Ασ΄το» και τη μουσική του έχει γράψει ο ίδιος ο ερμηνευτής, οι στίχοι του έχουν την υπογραφή του Άρη Παναγιωτόπουλου, ενώ η ενορχήστρωσή του έχει γίνει από τον Δημήτρη Σταματελόπουλο.

Μάλιστα το νέο τραγούδι του νεαρού ερμηνευτή συνοδεύεται από ένα εντυπωσιακό video clip, το οποίο γυρίστηκε στην Καλαμάτα, που είναι και η γενέτειρα του.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο ανερχόμενος ερμηνευτής έχει εργαστεί σε μεγάλα νυχτερινά κέντρα στην Αθήνα και έχει κάνει συνεργασίες με σπουδαίους καλλιτέχνες του χώρου.

Μάλιστα τα τελευταία χρόνια ο Παναγιώτης Μπουραντώνης βρισκόταν στο πλευρό του καταξιωμένου Λευτέρη Πανταζή, ο οποίος πίστεψε από την πρώτη στιγμή στο ταλέντο του και συμμετείχε μαζί του στις εμφανίσεις που έκανε τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

Άσ’το: Παναγιώτης Μπουραντώνης | Δείτε το music video

Άσ’το: Παναγιώτης Μπουραντώνης |  Στίχοι

Μείνε στα εύκολα εκεί αυτά αντέχεις
τα άλλα θέλουνε ψύχη και εσύ δεν έχεις
μείνει στα σίγουρα και στα συνηθισμένα
που όμως μάτια μου δεν φτιάχτηκαν για μένα.

Ασ’ το δεν το χεις ασ’ το
δεν εισαι εσυ για αυτα
για τα ψηλά σε είχα μα έπεσες χαμηλά.
Ασ’ τοδεν το χεις ασ’ το
μεινε στα λιγα σου
γιατι για λιγα ειναι, ο χαρακτηρας σου.

Μείνε στα εύκολα εκεί αυτά σου πανε
τα άλλα εχουν ανηφορες και πονανε
μείνει στα σίγουρα και στα συνηθισμένα
που όμως μάτια μου δεν φτιάχτηκαν για μένα.

Σχόλια