Σάκης Αρσενίου
Ο Σάκης Αρσενίου πλέον και επιχειρηματίας!

Πρόσφατα, ο γνωστός τραγουδιστής αποφάσισε να επενδύσει κάποια χρήματά του, δημιουργώντας ένα νέο cafe – cocktail bar στην γενέτειρα πόλη του, Θεσσαλονίκη, με το όνομά “Maroco”, το οποίο έχει αγαπηθεί πολύ από τον κόσμο κι αποτελεί πλέον hot spot στην συμπρωτεύουσα.

Ο Σάκης Αρσενίου μίλησε στη Real News για το νέο του επιχειρηματικό εγχείρημα, ο οποίος αυτή την περίοδο μοιράζει το χρόνο του σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

“Ο χώρος ήταν κλειστός για 20 χρόνια. Πιστεύω ότι τον αξιοποιήσαµε σωστά. Έχει αρχίσει ο κόσµος και τον αγαπάει και αυτό µε χαροποιεί. Για την εποχή του το µαγαζί ήταν πολύ µπροστά και πιστεύω ότι και εµείς τώρα καταφέραµε το ίδιο.” δηλώνει ο ίδιος.

Πώς αποφάσισε, όμως, να προβεί σε αυτό το εγχείρημα;
“∆εν έχω καµία ανασφάλεια ως τραγουδιστής. Όλα πηγαίνουν µια χαρά. Πιστεύω ότι τη δεδοµένη στιγµή έπρεπε αξιοποιήσω κάποια χρήµατα που έχω βγάλει µε κόπο και είχα βάλει στην άκρη. Έχω περιορίσει κάποια έξοδα που πιστεύω ότι ήταν περιττά και τα επένδυσα εκεί.”

Δείτε το:
Σάκης Αρσενίου: Δείτε ποιο είναι το νέο επιχειρηματικό του εγχείρημα (φωτογραφίες) Σάκης Αρσενίου: Δείτε ποιο είναι το νέο επιχειρηματικό του εγχείρημα (φωτογραφίες)

 

Σχόλια