Το αποθεωτικό μήνυμα του Κωνσταντίνου Αργυρού προς τον Λευτέρη Κιντάτο ήταν ιδιαίτερα όμορφο.

Το αποθεωτικό μήνυμα του Κωνσταντίνου Αργυρού

«Ξεκάθαρα» είναι μία από τις πιο δυνατές φιλίες στη μουσική σκηνή! Η γνωριμία τους μετράει πολλά χρόνια και εξελίχθηκε σε μία σχέση ζωής αλλά και επαγγελματικής σύμπραξης!

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός επισφράγισε τη φιλία του με τον Λευτέρη Κιντάτο, συνυπογράφοντας μουσικά και στιχουργικά, το νέο του τραγούδι με τίτλο «Ξεκάθαρα» που κυκλοφόρησε πριν από λίγο καιρό από τη Sonar Music, και ήδη έχει αγαπηθεί από τον κόσμο! Ο Λευτέρης Κιντάτος με τη σειρά του, κρύβεται πίσω από τη νέα επιτυχία του Κωνσταντίνου Αργυρού «Λιώμα», όπου από κοινού, έγραψαν τους στίχους και τη μουσική!

Με αφορμή τα δύο τους νέα τραγούδια, ο Κωνσταντίνος Αργυρός, νιώθοντας την ανάγκη να εξομολογηθεί και δημόσια τα συναισθήματά του για τον Λευτέρη Κιντάτο, σε Insta story του, έκανε την εξής «κατάθεση»: «Λευτέρης Κιντάτος… Ταλέντο από τα λίγα»!

Η απάντηση στα social media δεν άργησε να έρθει από τον Λευτέρη Κιντάτο, που αυτή τη περίοδο εμφανίζεται με μεγάλη επιτυχία στα «Φεγγάρια» στον Βόλο, στέλνοντας το εξής δημόσιο μήνυμα στον Κωνσταντίνο Αργυρό: «Και εγώ σε αγαπώ αδερφέ»!

Το αποθεωτικό μήνυμα του Κωνσταντίνου Αργυρού

Το αποθεωτικό μήνυμα του Κωνσταντίνου Αργυρού

Σχόλια