Ίαν Στρατής - Ανδρέας Λέοντας
Ο Ανδρέας Λέοντας ανακηρύχθηκε ο μεγάλος νικητής του X-Factor και μόλις πριν λίγες μέρες κυκλοφόρησε το πρώτο προσωπικό του single από τη Feelgood Records σε μουσική του Γιώργου Θεοφάνους και στίχους του Νίκου Μωραΐτη με τίτλο “Πρώτος ρόλος”.

Ο νεαρός τραγουδιστής μίλησε στο περιοδικό Down Town Κύπρου, όπου μεταξύ άλλων παραδέχτηκε πως δεν είχε την καλύτερη φωνή στο talent show, αλλά και πως θα ήθελε τον Ίαν Στρατή ως νικητή ανεξαρτήτως της δική του συμμετοχής.

Νόμιζα ότι θα έβγαινε ο Ίαν. Το άξιζε κιόλας. Εγώ τον Ίαν πίστευα πάντα και θα τον ήθελα νικητή, ανεξαρτήτως της δικής μου συμμετοχής. Για μένα, νικητές είμαστε όλοι όσοι μείναμε ώς το τέλος. Το αποτέλεσμα δεν αμφισβητείται, αλλά, για να είμαστε και απόλυτα ειλικρινείς, δεν είχα την καλύτερη φωνή μέσα στο παιχνίδι. Μου το έλεγαν και οι κριτές σε κάθε Live.”

Ενώ συνέχισε υποστηρίζοντας πως:
“Πέρασαν παιδιά από το X-factor με λαμπρή φωνή, πιο δουλεμένη από τη δική μου, με μεγαλύτερη εμπειρία. Και είχαν καλύτερη φωνή! Ο κόσμος, όμως, ψήφισε εμένα. Μετρούν πολλά πράγματα.”

Σχόλια