Μάτια Κλειστά - Έλλη Κοκκίνου

Δείτε 6+1 αγαπημένους δίσκους από την Έλλη Κοκκίνου.

Η Έλλη Κοκκίνου αποτελεί μία από τις ομορφότερες και πιο ταλαντούχες τραγουδίστριες της γενιάς της. Μας έχει χαρίσει και συνεχίζει να μας χαρίζει πολλές μουσικές επιτυχίες.

Πάμε να θυμηθούμε κάποιους δίσκους της:

«Αντρική κολώνια» (2000

«Αντρική κολώνια» (2000)

Το ομώνυμο τραγούδι είναι αυτό που άρχισε να κάνει περισσότερο γνωστή την Έλλη Κοκκίνου στην Ελληνική δισκογραφία. Εκτός από το «Αντρική κολώνια» ξεχώρισαν επίσης τα «Παραδίνομαι» και «Πάω πάω».

 «Στο Κόκκινο» (2003)

«Στο Κόκκινο» (2003)

Ο δίσκος «Στο Κόκκινο» σηματοδοτεί την έναρξη της μεγάλης εμπορικής επιτυχίας της Έλλης Κοκκίνου. Οι στίχοι και η μουσική ανήκουν στον Φοίβο. Ο δίσκος κατάφερε να γίνει πλατινένιος ξεπερνώντας σε πωλήσεις τα 40.000 αντίτυπα. Τα τραγούδια που ξεχώρισαν ήταν τα «Μασάι», «Δε γίνεται», «Sorry», «Αποκάλυψη», «Αγόρι μου», «Θέλω τόσα να σου πω», «Κοσμοθεωρία», «Καινούργια αρχή», «Φίλα με», «Έρωτα μου», «Αυτό το καλοκαίρι».

«Platinum Edition» (2004)

«Platinum Edition» (2004)

Αν και επανακυκλοφορία του δίσκου «Στο Κόκκινο» με μόλις 4 νέα τραγούδια το «Platinum Edition» κατάφερε να ξεπεράσει σε πωλήσεις τα 40.000 αντίτυπα και να γίνει πλατινένιο χαρίζοντας έτσι συνολικές πωλήσεις του «Στο Κόκκινο» άνω των 80.000. Τα κομμάτια που ξεχώρισαν ήταν τα «Για σένα», «Γίνε», «Bye bye», «Θα περιμένω».

«Sex» (2005)

«Sex» (2005)

Άλλη μια επιτυχημένη συνεργασία της Έλλης Κοκκίνου με τον Φοίβο ήταν και ο δίσκος «Sex». Από την πρώτη ημέρα κυκλοφορίας του έγινε χρυσός ενώ αργότερα έγινε πλατινένιος ξεπερνώντας σε πωλήσεις τα 40.000 αντίτυπα. Τα κομμάτια που ξεχώρισαν ήταν τα εξής: «Καλημέρα», «Ταλέντο», «Να με προσέχεις», «Sex», «Μωρό μου σκάσε», «Τι της έχεις βρει», «Ήταν ψέμα», «Έρωτας είναι».

 «Κι άλλο…Platinum Edition» (2006)

«Κι άλλο…Platinum Edition» (2006)

Άλλη μια επανακυκλοφορία της Έλλης Κοκκίνου από τον δίσκο «Sex» αυτή τη φορά. Τα κομμάτια που ξεχώρισαν ήταν τα «Μαγικό φίλτρο», «Κι άλλο», «Αδιάφορος», «Sex(French version)».

«Ειλικρινά» (2007)

«Ειλικρινά» (2007)

Ο δίσκος «Ειλικρινά» σηματοδοτεί το τέλος της συνεργασίας της Έλλης Κοκκίνου με τον Φοίβο αλλά και με την Heaven music. Ο δίσκος κατάφερε να γίνει χρυσός ξεπερνώντας σε πωλήσεις τα 15.000 αντίτυπα. Τα τραγούδια που ξεχώρισαν ήταν τα «Είσαι ότι θέλω», «Πες μου ένα ψέμα», «Λυπάμαι Ειλικρινά», «Στάσου», «Ζω τη στιγμή σου».

«Τα γενέθλια μου» (2011)

«Τα γενέθλια μου» (2011)

Η Έλλη Κοκκίνου συνεργάζεται ξανά με τον Φοίβο και το αποτέλεσμα είναι πολύ καλό. Ο δίσκος γίνεται διπλά πλατινένιος ξεπερνώντας σε πωλήσεις τα 24.000 αντίτυπα και τα κομμάτια που ξεχωρίζουν είναι τα «Γενέθλια», «Ερωτεύτηκα», «Απίστευτος», «Κοίταξε γύρω μας», «Αποχωρώ», «Έτσι σε δέχτηκα», «Δεν την παλεύω», «Όντως».

Σχόλια