Τα all time classic κομμάτια του Χρήστου Δάντη δεν είναι λίγα. Έχουν αφήσει τη δική τους παρακαταθήκη και ακούγονται ακόμα. Ένας γνήσιος, αυθεντικός ροκ σταρ που έχει χαράξει με χρυσά γράμματα το όνομά του στην ιστορία της σύγχρονης, ελληνικής, μουσικής βιομηχανίας. Ο λόγος για τον Χρήστο Δάντη. Το GetGreekMusic σας παρουσιάζει μερικές από τις πιο δυνατές, all time classic επιτυχίες του.

all time classic κομμάτια του Χρήστου Δάντη

Πάνε αρκετά χρόνια από όταν πρωτοακούστηκαν. Κι όμως ακόμα μνημονεύονται από τους ρομαντικούς του ροκ και της δυναμικής μπαλάντας. Τα λέει ακόμα και ο ίδιος τη σημερινή εποχή, που τον συναντάμε στο ”Fantasia” με τον Αντώνη Ρέμο και την Κατερίνα Λιόλιου, μετά από επιτυχημένες, sold out εμφανίσεις.

Σίγουρα υπάρχουν κι άλλα κομμάτια του Χρήστου Δάντη που αξίζουν αναφοράς, απλώς συγκεντρώσαμε τα πιο ”γερά”χαρτιά του… Απολαύστε το αφιέρωμα…

5+1 all time classic κομμάτια του Χρήστου Δάντη

all time classic κομμάτια του Χρήστου Δάντη

Δακτυλικά αποτυπώματα

Απόψε θέλω αποδείξεις και ονόματα… και το κορμάκι σου θα ψάξω πόντο πόντο… και άμα θα βρω δακτυλικά αποτυπώματα θα πει πως πήγε η αγάπη μας στον βρόντο…”

Πάει η αγάπη μου

‘Πάει η αγάπη μου, πάει με άφησε μόνο σε κάποια γωνιά… Να τανε Θέε μου μια φάρσα, αχ να τανε Πρώταπριλια…”

Ψάξε με

”κι όταν δεν θα σ’αγαπώ πιο πολύ θα σ’αγαπώ κι όταν πάψω να σ’το λέω δεν θα ζω……”

Ένα τραγούδι ακόμα

”παράπονα σου κάνω, τίποτα παραπάνω, έτσι για να σου πω, Θεέ μου πόσο σ’αγαπώ

Το παλιό μου παλτό

”Κι έσβηνε το τσιγάρο στο υγρό πάνω χώμα, σ’ ένα υπόστεγο κάτσαμε και γίναμε λιώμα, και μια νύχτα τρελή σ’ ένα άδειο βαγόνι, μείναμε ως το πρωί και έξω έριχνε χιόνι”

Κομμάτια σπασμένα οράματα στα δικά σου μάτια, κομμάτια σαν έρμαιο αφήνομαι σε χλωμά παλάτια, κομμάτια δικός σου αιώνια θα σε ικετεύω, κομμάτια γίνομαι μαζί σου πάντα κίνδυνεύω

Κομμάτια

Σχόλια