Ζω για τον έρωτα - Γιώργος Μαζωνάκης

Σχεδόν ολοκληρώνονται οι ηχογραφήσεις του νέου δίσκου του Γιώργου Μαζωνάκη.

Προπομπός του δίσκου είναι το #1 “Τέρμα”, ενώ αποσπάσματα έχουμε ακούσει επίσης από το “Έλα πίσω στη θέση σου” αλλά και από το “Έφυγες”. Ακόμα ένα νέο τραγούδι του ολοκληρώθηκε, και πρόκειται για το “Ζω για τον έρωτα” σε μουσική του Κυριάκου Παπαδόπουλου και σε στίχους του Κώστα Σταυρουλιδάκη. Μάλιστα, στο τραγούδι συμμετέχει και ο Νίκος Ζωιδάκης με τη λύρα του, όπως αποκάλυψε στα social media ο συνθέτης του τραγουδιού. Ο Κυριάκος Παπαδόπουλος έγραψε στο Facebook:

Καλησπέρα σας φίλοι μου…..
Έχω τη τιμή και τη χαρά να σας πω ότι μετά από τόσα χρόνια στο χώρο πρώτη φορά συνεργάζομαι με τον Γιώργο Μαζωνάκη και συγκεκριμένα θα ερμηνεύσει το τραγούδι του θεατρικού έργου (Κραυγή) με τίτλο ’’ Ζω για τον έρωτα’’ και σε στίχους του Κώστα Σταυρουλιδάκη ,όπου θα ανεβάσει ο Στράτος Τζώρτζογλου σε λίγο καιρό στην Ελλάδα.Ενα τραγούδι βγαλμένο και εμπνευσμένο στιχουργικά από την Ασκητική του Νίκου Καζαντζάκη και την λεβεντομάνα Κρήτη μουσικά…
Στις φωτογραφίες με τον Γιώργο Μαζωνάκη και τον φίλο παραγωγό Κώστα Καλημέρη στο Studio Prism για την ηχογράφηση του νέου μας τραγουδιού.

"Ζω για τον έρωτα" - Νέο τραγούδι από το Γιώργο Μαζωνάκη σε μουσική του Κυριάκου Παπαδόπουλου

"Ζω για τον έρωτα" - Νέο τραγούδι από το Γιώργο Μαζωνάκη σε μουσική του Κυριάκου Παπαδόπουλου

Αναμένουμε τα νέα του τραγούδια!

Σχόλια