"Χίλια Καλώς Εσμίξαμε" - Γιάννης Χαρούλης - Νέο διπλό cd από το Live του Λυκαβηττού

Ο Γιάννης Χαρούλης ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει το νέο live διπλό cd του, με τη ζωντανή ηχογράφηση από το Θέατρο του Λυκαβηττού το 2013. Την Κυριακή 8 και την Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου 2013, το Θέατρο Λυκαβηττού γέμισε ασφυκτικά με πάνω από 15,000 θεατές που ανέβηκαν να ακούσουν τον Γιάννη Χαρούλη στο μέρος απ’ όπου πρωτοξεκίνησε πριν από 11 χρόνια.

Μια εξαιρετική έκδοση που μας δείχνει την αγάπη του Γιάννη Χαρούλη για τη μουσική αλλά και τον κόσμο, μια συλλογή τραγουδιών που θα μας διασκεδάσουν, θα μας ξεσηκώσουν, θα μας προβληματίσουν, θα μας ταξιδέψουν, θα μας μεθύσουν και που σίγουρα θα ακούμε ξανά και ξανά.

Το νέο album θα κυκλοφορήσει από τη Minos EMI στις 16 Φεβρουαρίου σε όλα τα δισκοπωλεία και τα ψηφιακά καταστήματα.

Παράλληλα, ξεκινάει τις εμφανίσεις του στην Ακτή Πειραιώς, για τρία Παρασκευοσάββατα ξεκινώνας από την Παρασκευή 13 Φεβρουαρίου. Αυθεντικός, μοναδικός και πιστός στο κοινό του θα ερμηνεύσει τραγούδια που έχουμε αγαπήσει από τη προσωπική του δισκογραφία, αλλά και κομμάτια τα οποία έχει αγαπήσει ο ίδιος στο πέρασμα των χρόνων από άλλους σπουδαίους δημιουργούς, με την κρητική παράδοση να μη λείπει φυσικά από τα lives του.

Ακτή Πειραιώς: Παρασκευή & Σάββατο 13, 14, 20, 21, 27, 28 Φεβρουαρίου

Πειραιώς 178 & Λαμίας 4, Ταύρος

Τηλ. 210 3418020/www.aktipireos.gr

Είσοδος με ποτό: 15 ευρώ (όρθιοι)

Τιμή φιάλης: 125 ευρώ

Ώρα έναρξης: 10.30

Σχόλια