Χειμόνας Στον ΠαρνασόΗ Minos Emi αναβιώνει την ιστορική αίθουσα του Παρνασσού με επτά συναυλίες. Οι πρώτοι που θα ανοίξουν αυτή την μεγάλη γιορτή μουσικής είναι ο Κ. Βήτα την Πέμπτη 23 Ιανουαρίου και οι σολίστες Μίλτος Λογιάδης και Χρήστος Ζερμπίνος την Παρασκευή 24 Ιανουαρίου, με ώρα έναρξης 8.30 μ.μ.

Ο Κωνσταντίνος Βήτα ξεκινάει πρώτος στις 23 Ιανουαρίου και θα μας παρουσιάσει ένα διαφορετικό «Κονσέρτο» και αυτό γιατί, θα κάνει ένα διάλειμμα από την μέχρι τώρα μουσική πορεία που τον είχαμε συνηθίσει. Έτσι, αφαιρεί τα midi καλώδια από τα συνθεσάιζερ του και πιάνει την ακουστική  κιθάρα για να μας  παρουσιάσει την μουσική του με ένα πιο γυμνό τρόπο.

Θα μας παρουσιάσει τραγούδια και συνθέσεις  από την 20χρονη πορεία του, τραγούδια μακρινών αποστάσεων  γεμάτα αυτοπαρατήρηση και στίχους που διακρίνουν την αποξένωση και  την αστική σήψη. Ο Κ.Βήτα θα είναι  στην κιθάρα και τη φωνή, ενώ ο Χρήστος Αλεξάκης θα είναι στο πιάνο και τέλος, ο Φώτης Καραογλάνης θα είναι και αυτός με μια κιθάρα. Όλοι μαζί, θα είναι οδηγοί σε αυτή την ακουστική εμπειρία.

Δεύτερη ημέρα στον Παρνασσό και συναντάμε τους δυο σολίστες, τον Μίλτο Λογιάδη στο πιάνο και τον Χρήστο Ζερμπίνο στο ακορντεόν, οι οποίοι σχεδίασαν ειδικά ένα μουσικό οδοιπορικό.

Στο πρώτο μέρος αυτής τους της συνάντησης παρουσιάζουν ως ολοκληρωμένο έργο, οκτώ δημοτικά λαοφιλή τραγούδια. (Μήλο μου κόκκινο, Τζιβαέρι, Θαλασσάκι κ.α.).

Στο δεύτερο μέρος της συναυλίας διασκευάζουν με σεβασμό και ευασθησία έντεκα πολυαγαπημένες μελωδίες του Μάνου Χατζιδάκι.

Είναι σίγουρο ότι όσοι έχουν αγαπήσει τον Μάνο Χατζιδάκι θα αγαπήσουν τους ήχους που μας  προσφέρουν οι δύο σολίστες φιλτραρισμένους με αγάπη και γνώση.

Παρνασσός

Πλατεία Καρύτση – Αγ. Γεωργίου, Αθήνα.

Η προπώληση εισιτηρίων έχει ήδη ξεκινήσει.

Εισιτήρια πωλούνται από την  ΤICKETSERVICES  και το PUBLIC Συντάγματος

Τηλεφωνική αγορά: 210 7 2 3 4 5 6 7

Τιμές εισιτηρίων: 12 ,16 , 20 ευρώ.

Την ημέρα της συναυλίας, εισιτήρια θα διατίθενται στο ταμείο του Παρνασσού από τις 18:30.

[wzslider autoplay=”true” interval=”5000″ transition=”‘flash'” info=”true”]

Σχόλια