Χειμόνας Στον ΠαρνασόH Minos-Emi, αναβιώνει την ιστορική αίθουσα του Παρνασσού, μέσα από 7 μοναδικές συναυλίες που θα ξεκινήσουν 23 Ιανουαρίου και θα ολοκληρωθούν 26 Φεβρουαρίου με ώρα έναρξης τις 8.30 μμ.

Πρόγραμμα Συναυλιών

Σάββατο 8/2 Μαργαρίτα Ζορμπαλά

Τα παιχνίδια του χρόνου βρίσκουν την Μαργαρίτα Ζορμπαλά στην Αθήνα “σ’αυτή την καταπληκτική αίθουσα” όπως μας λέει. Έτσι, έχει ετοιμάσει για όλους εμάς ένα πρόγραμμα από την προσωπική της πορεία στο τραγούδι.

Δευτέρα 10/2 Ευριδίκη

Η Ευριδίκη θα είναι μια από τους σύγχρονους καλλιτέχνες που θα παρουσιάσει το έργο της στον Παρνασσό. Φανερά συγκινημένη, μιας και θα βρεθεί για πρώτη φορά στην εν λόγω αίθουσα μας προτρέπει όλους να είμαστε εκεί, στο δικό της μουσικό ταξίδι που θα αναβιώσει μέσα από την δική της μουσική – θεματική περίοδο.

Τρίτη 18/2 Μαρία Φαραντούρη

Με μεγάλη χαρά για την πρόσκληση που της έγινε από την Minos Emi, μίλησε η Μαρία Φαραντούρη τονίζοντας πως, ο “Παρνασσός”, αποτέλεσε κέντρο τόσο της ποιητικής όσο και της πνευματικής δημιουργίας.

Δευτέρα 24/2 Νένα Βενετσάνου

Οι μνήμες της Νένας Βενετσάνου, δεν είναι πολύ παλιές στον χώρο του Παρνασού. Είχε τραγουδήσει , πριν από λίγα μόλις χρόνια και είναι ξανά εδώ. Έτσι, εύχεται όλοι οι νέοι καλλιτέχνες που θα περάσουν από τον Παρνασσό, να γνωρίσουν την καταξίωση που γνώρισαν οι παλαιότεροι. Μάλιστα, μας λέει χαρακτηριστικά ” πρέπει όλοι να γνωρίσετε αυτή την αίθουσα. Να την αγαπήσετε και να την βάλετε ξανά, μέσα στην καθημερινότητα σας”.

Τετάρτη 26/2 Lia Hide – Idra Kayne – Μαρίκα Παπάζογλου

Τα κορίτσια με τα σμόκιν, συναντιούνται στον ιστορικό χώρο του Παρνασσού και μας δίνουν μια γεύση στο παραπάνω βίντεο για το τι θα ακούσουμε εκείνη την βραδιά. Μαγικές διασκευές από τρεις γυναικείες φωνές που ξέρουν να κλέβουν την παράσταση.

Μαζί τους θα είναι επίσης οι: Κ. Βήτα και Μίλτος ΛογιάδηςΧρήστος Ζερμπίνος.

Παρνασσός

Πλατεία Καρύτση – Αγ. Γεωργίου, Αθήνα.

Η προπώληση εισιτηρίων έχει ήδη ξεκινήσει.

Εισιτήρια πωλούνται από την  ΤICKETSERVICES  και το PUBLIC Συντάγματος

Τηλεφωνική αγορά: 210 7 2 3 4 5 6 7

Τιμές εισιτηρίων: 12 ,16 , 20 ευρώ.

Σχόλια