Όπως σας είχαμε ενημερώσει πριν από λίγες μέρες, ο Νίκος Γκάνος ετοίμαζε το βίντεο κλιπ του νέου αγγλόφωνου single του “Walking Alone”. Τα γυρίσματα ολοκληρώθηκαν, και το αποτέλεσμα βρίσκεται πλέον στις οθόνες μας.

Η μουσική του ανήκει στους Frank, Nikos Voutouras & Michael Tsaousopoulos ενώ οι στίχοι στους Andy Nicolas, Frank, Nikos Voutouras & Michael Tsaousopoulos. Ο Νίκος Γκάνος έχει σημειώσει στο παρελθόν μεγάλες επιτυχίες στα αγγλικά, ενώ αρκετές από αυτές έχουν “επισκεφτεί” και τα charts των γειτονικών μας χωρών.

Κομμάτια όπως το “Last Summer” με τον οποίο τον γνωρίσαμε, το “Say My Name”, το “This Love Is Killing Me” αλλά και το “Break Me”, έφτασαν όλα στο επίσημο top5 του ραδιοφωνικού airplay τα τελευταία χρόνια.

Το τραγούδι κυκλοφορεί από τη Minos EMI, τη νέα δισκογραφική εταιρία του Νίκου Γκάνου, ενώ η σκηνοθεσία ανήκει στο Βαγγέλη Τσαουσόπουλο.

Ο Νίκος Γκάνος είναι ένας από τους πιο σημαντικούς εκπροσώπους της pop σκηνής στη χώρα μας τα τελευταία χρόνια, ενώ το νέο του single αναμένεται να αγαπηθεί ιδιαίτερα τους επόμενους μήνες, λόγω της φρεσκάδας και του καλοκαιρινού ήχου που αποπνέει.

Δείτε το εξώφυλλο του digital single αλλά και φωτογραφίες από το νέο του “αθλητικό” βίντεο κλιπ:

Walking Alone - Νίκος Γκάνος

Walking Alone - Νίκος Γκάνος

Walking Alone - Νίκος Γκάνος

Walking Alone - Νίκος Γκάνος

Σχόλια